Activitats anys anteriors             Activitats any 2017

En el sorteig de la Loteria Nacional del dia 22 de desembre de 2016, el número 34.653 ha estat agraciat amb el reintegrament de 2,50€ per cada butlleta emesa. Pel cobrament de les butlletes premiades, tots els dissabtes des del dia 7 de gener fins al 25 de març, ambdós inclosos, de les 19:00 a les 21:00 hores poden passar pel Casal de Fals.


Activitats que hem fet enguany i que us relacionem a continuació segons ordre cronològic:

G E N E R

39a. EDICIÓ - REPRESENTACIÓ DEL PESSEBRE
1 de gener    18:30

ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda
4ª representació del Pessebre Vivent del Bages a les Torres de Fals

CASAL GENT GRAN
4 de gener    17:00

ACR Fals - agenda
Celebrarem la festa de Reis amb un amic invisible, on cada persona portarà un regal amb un cost màxim de 3€. Després, tot fent petar la xerrada, menjarem uns tortells de reis (gratuïts pels socis i amb el preu de 2€ pels no socis del Casal de la Gent Gran) i així acabarem de gaudir de la tarda!

NIT DE REIS
5 de gener    21:00

ACR Fals - agenda
Ses Majestats, Melcior, Gaspar i Baltasar, faran una breu aturada al Casal del nostre poble per desitjar-nos unes bones festes i repartir la il·lusió que cada any posem en aquesta diada.

Col·laboració a la festa: 2€/persona (gratuït fins a 12 anys).

Resultat sorteig de 3 grans paneres per obres socials del poble de Fals
Primer premi: 6.513
Segon premi: 4.536
Tercer premi: 8.748

LLIURAMENT DE LES PANERES
6 de gener    11:30

ACR Fals - agenda
L'entrega de les espectaculars paneres als guanyadors, que seran els qui tinguin les butlletes amb els números corresponents als darrers quatre números del primer, segon i tercer premi del sorteig del dia 22 de desembre de 2016, es realitzarà a 2/4 de 12 del migdia, sortint de Missa, a la plaça de l'Església.

A més, es sortejarà una altra magnífica panera entre els assistents.

39a. EDICIÓ - REPRESENTACIÓ DEL PESSEBRE
6 de gener    18:30

ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda
5ª representació del Pessebre Vivent del Bages a les Torres de Fals

39a. EDICIÓ - REPRESENTACIÓ DEL PESSEBRE
7 de gener    18:30

ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda
6ª representació del Pessebre Vivent del Bages a les Torres de Fals

39a. EDICIÓ - REPRESENTACIÓ DEL PESSEBRE
8 de gener    18:30

ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda
7ª representació del Pessebre Vivent del Bages a les Torres de Fals

39a. EDICIÓ - REPRESENTACIÓ DEL PESSEBRE
14 de gener    18:30

ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda
8ª i última representació representació del Pessebre Vivent del Bages a les Torres de Fals

20ª MOSTRA DE CUINA
21 de gener   20:00

ACR Fals - agenda
El plat que enguany hauran de presentar els participants, serà qualsevol que pugui enquadrar-se dins de la definició de "CREMES: Entrants, primers, segons i postres" i cadascú podrà escollir lliurement els ingredients que hi posarà i fer el plat de la manera i a l'estil propi. Caldrà inscriure's fins el dia 18 de gener.

FESTA DE SANT VICENÇ
22 de gener   12:00

ACR Fals - agenda
Celebració de l'Eucaristia a l'església de les Torres de Fals Fals en motiu de la Festa de Sant Vicenç. L'acte s'acabarà amb la "Benedicció de la Coca" presentada pels Priors i el seu repartiment.

DINAR CLOENDA PESSEBRE
22 de gener   14:00

ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda
Al casal de Fals farem el dinar de cloenda de les representacions del Pessebre Vivent del Bages. Un any més, tothom que ha participat al pessebre podrà gaudir d'un dinar amb bon ambient i bona companyia.

Havent dinat, podrem passar una bona estona gràcies a l'espectacle de màgia de l'Anna i el Màgic Pol, que estrenen el seu nou espectacle Polifacètic, un espectacle on hi ha grans il·lusions, màgia i música que tothom coneix, un espectacle per tots els públics.

Per poder assistir-hi, cal apuntar-se fins el 18 de gener

Si en aquesta data algú no està apuntat, s'entendrà que no ve al dinar.

Esperem veure-us-hi a totes i tots!

REUNIÓ DE CARAMELLES
22 de gener   19:00

ACR Fals - agenda
Ja s'acosta la diada de Pasqua, i com cada any, cal que tinguem les Caramelles a punt per celebrar-la de manera ben lluïda.

A les 7 de la tarda ens reunirem al Casal de Fals per tal de començar a parlar sobre les Caramelles d'enguany.

TEATRE
29 de gener   18:00

ACR Fals - agenda
El Grup de Teatre de l'ACR de Fals presenta l'obra "MÉTODO 33" al Casal Sant Genis de Navás. Una comèdia d'intriga, emocions i malentesos... per no deixar a ningú indiferent.

Pujar F E B R E R Pujar

TEATRE
1 de febrer    18:00

ACR Fals - agenda
El dimecres dia 1 de febrer del 2017 a les 6 de la tarda el teatre Kursaal ens presenta una obra de teatre d'intriga basada en una història d'Agatha Christie sota la direcció de Pepa Calvo i l'ajuda de Marga Parrilla.

Un home jove i atractiu és acusat de l'assassinat de la seva anciana amiga, suposadament per fer-se amb la seva herència. Contra tot pronòstic, un prestigiós advocat que acaba de tenir un atac de cor es fa càrrec de la seva defensa.
Sota la direcció de Pepa Calvo i l'ajuda de Marga Parrilla, la història adapta a una obra de teatre d'intriga ens deixarà immòbils a la butaca.

El preu de l'obra és de 6€, preu especial per majors de 65 anys, i cal abonar-lo en el moment de la inscripció. La data límit per apuntar-se és el dimecres dia 18 de gener. No us ho perdeu!

TEATRE
5 de febrer   18:00
60 anys del Grup de Teatre de l'Associació Cultural Recreativa de Fals.

ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda
Presentació del programa de les obres que es representaran enguany i després el Grup de Teatre de l'ACR de Fals presenta l'obra "MÉTODO 33" al Casal de Fals. Una comèdia d'intriga, emocions i malentesos... per no deixar a ningú indiferent.
Entrada gratuita.
A l'acabar, es donará xocolata amb xurros.

CARAMELLES
ACR Fals - agenda
Com cada any per aquestes dates hem de preparar-nos per a la celebració de la Pasqua, que enguany serà el dia 16 d'abril. Per posar a punt les caramelles us fem arribar la informació per tal de començar els assaigs dels balls i les cançons. Les persones que vulgueu participar en les caramelles, cal que us poseu en contacte enviant un correu electrònic o bé per telèfon per poder organitzar els grups i els balls a realitzar amb antelació.

LA DATA LÍMIT PER APUNTAR­SE ÉS EL 26 DE FEBRER!

FALSTOLTES
26 de febrer    18:00

ACR Fals - agenda

Viu l'experiència!

No et perdis el V Falstoltes.

Animació a càrrec dels joves de Fals.

Pujar M A R Ç Pujar

TEATRE
1 de març    18:00

ACR Fals - agenda
El dimecres dia 1 de març del 2017 a les 6 de la tarda el teatre Kursaal ens presenta un concert per passar una bona tarda.

Ve de la mà de Mont Plans, Le Croupier i les cantats i actors Aina Sánchez i Roberto G. Alonso i està dedicat a la sarsuela catalana, un d'aquells gèneres que tantes coses ens explica del passat més recent del nostre país.

El preu de l'obra és de 6€, preu especial per majors de 65 anys, i cal abonar-lo en el moment de la inscripció. La data límit per apuntar-se és el dimecres dia 15 de febrer . No us ho perdeu!

CARAMELLES
5 de març    16:30

ACR Fals - agenda

Assaigs dels balls i cançons de Caramelles 2017 al casal de Fals.

TEATRE
5 de març   18:00

ACR Fals - agenda
El Grup de Teatre de l'ACR de Fals presenta l'obra "MÉTODO 33" al Casal Cultural de Castellgalí amb motiu del dia de la dona treballadora. Una comèdia d'intriga, emocions i malentesos... per no deixar a ningú indiferent.

TEATRE
11 de març    11:00   
ACR Fals - agenda
El Grup de Teatre de l'ACR de Fals presenta l'obra "Cartes al Pare Jacob" de Klaus Härö, adaptada per Francesc Parcerisas i Lluís Tuneu, al Casal La Salle de Sant Marti de Sesgueioles.

Cartes al Pare Jacob, és una versió teatralitzada de l'argument del mateix nom, que podríem inscriure en un anomenat, teatre religiós. Us convidem a entrar en una reflexió d'uns 50 minuts de durada, sobre la paciència i la bondat, com només aquestes virtuts poden ablanir el cor endurit per les circumstàncies i el temps, arribant a que torni a ser permeable a l'esperança i als sentiments.

CARAMELLES
12 de març    16:30

ACR Fals - agenda

Assaigs dels balls i cançons de Caramelles 2017 al casal de Fals.

ASSEMBLEA GENERAL DEL PESSEBRE
12 de març    19:00

ACR Fals - agenda
Us convoquem a l'Assemblea General del Pessebre, pel 12 de març de 2017 a les 7 de la tarda al Casal de Fals.

És molt convenient que totes les persones implicades en qualsevol tasca del pessebre vinguin a l'assemblea.

CARAMELLES
19 de març    16:30

ACR Fals - agenda

Assaigs dels balls i cançons de Caramelles 2017 al casal de Fals.

TEATRE
19 i 20 de març   

ACR Fals - agenda

Aquest cap de setmana hem gaudit a Fals, organitzat per la Coordinadora de Teatre del Bages, Bergadà i Solsonès, d'un curset per actors impartit per l'Enric Llort, actor professional de teatre. Hem rigut, hem plorat, hem après i ens ho hem passat genial!! Gràcies Enric!!!
TEATRE
25 de març    19:00   
ACR Fals - agenda
El Grup de Teatre de l'ACR de Fals presenta al Carrer del Balç de Manresa amb motiu del Dia Mundial del Teatre fragment de l'obra "Dues dones que ballen" de Josep Mª Benet i Jornet

Dues dones que ballen explica la relació gairebé accidental de dues dones d'edats diferents, entre la maduresa i la vellesa. Una relació que evolucionarà i conclourà de manera segurament inesperada. Però és això, només? Les converses entre elles potser descobriran, sense èmfasi, fins i tot amb humor, però també amb moments exasperats, la misèria d'unes persones que, de maneres diferents, han estat humiliades per la indiferència, de fet comprensible i de fet potser inevitable, del món que les envolta.

Entrada gratuita.

CARAMELLES
26 de març    16:30

ACR Fals - agenda

Assaigs dels balls i cançons de Caramelles 2017 al casal de Fals.

TEATRE
26 de març    18:30   
ACR Fals - agenda
El Grup de Teatre de l'ACR de Fals presenta al Casal de Calders amb motiu del Dia Mundial del Teatre l'obra "El principi d'Arquimedes" del jove dramaturg Josep Maria Miró i Coromina.

Josep Maria Miró construeix, dins l'àmbit clorós d'una piscina municipal - paràbola perfecta de la nostra societat asèptica fins a l'excés -, una història a partir d'un fet que no sabem si és o no real.

No recomanada per a menors de 14 anys

ENVELLIMENT ACTIU I SALUDABLE
29 de març    19:00

ACR Fals - agenda

Cuidar-se és clau per tenir una bona salut!

Vine a informar-te de com tenir una bona cura del teu cos a la xerrada informativa al Casal de Fals.

Xerrada a càrrec de les farmacèutiques Mariona Palau i Cristina Torner i de Víctor López, del laboratori Hartmann.

Us animem a assistir-hi!

Pujar A B R I L Pujar

MES DE LA GENT GRAN
Del 4 d'abril al 4 de maig   

ACR Fals - agenda ACR Fals - agenda

Notes:
- Cal inscripció prèvia a totes les activitats.
- Les activitats son gratuïtes excepte les següens: Sortida al Kursaal, dinar de la gent amb ball, sortides.

CARAMELLES
2 d'abril    16:30

ACR Fals - agenda

Assaigs dels balls i cançons de Caramelles 2017 al casal de Fals.

SOPAR - TEATRE
8 d'abril   21:30
ACR Fals - agenda 2016
A dos quarts de deu, sopar: amanides, embotits i formatges, postres i cafes. Caldrà apuntar-se.

A dos quarts d'onze teatre, sense moure's de la taula.

També hi haurà seients per al públic que només vingui a veure l'espectacle.

El Grup de Teatre de Fals presenta l'obra "El visitant nocturn", adaptació dramàtica de l'obra de Maria Manuela Reina "El Pasajero de la Noche", al Casal de Fals.


CARAMELLES
9 d'abril    16:30

ACR Fals - agenda

Assaigs dels balls i cançons de Caramelles 2017 al casal de Fals.

TEATRE
9 d'abril    19:00   
ACR Fals - agenda
El Grup de Teatre de l'ACR de Fals presenta al Casino Borràs de Castelvell i el Vilar l'obra "El principi d'Arquimedes" del jove dramaturg Josep Maria Miró i Coromina.

Josep Maria Miró construeix, dins l'àmbit clorós d'una piscina municipal - paràbola perfecta de la nostra societat asèptica fins a l'excés -, una història a partir d'un fet que no sabem si és o no real.

No recomanada per a menors de 14 anys

MES DE LA GENT GRAN - CINE
12 d'abril   18:00
ACR Fals - agenda 2016
Clavius, un poderós centurió romá, rep l'encárrec de part de Ponç Pilat de resoldre el misteri de la desaparició del cos de Jesús tres dies després de la seva crucifixió. La missió de Clavius és localitzar el cos per donar fi al tema de la resurrecció, peró al llarg de la recerca ets dubtes augmenten en el centurió, que es veurá confrontat amb els apóstols i els misteriosos esdeveniments de després de la crucifixió.

Aquesta és la sinopsi de la pel-lícula que es projectará al Casal de Fals dimecres Sant dins les activitats del "Mes de la Gent Gran".

Us animem a venir-hi!

CARAMELLES
13 d'abril    16:30

ACR Fals - agenda

Assaigs dels balls i cançons de Caramelles 2017 al casal de Fals.

CARAMELLES
14 d'abril    16:30

ACR Fals - agenda

Assaigs dels balls i cançons de Caramelles 2017 al casal de Fals.

CARAMELLES 2017
16 d'abril   

ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda

Horaris de cantades i ballades de "Caramelles 2017"


MES DE LA GENT GRAN - TEATRE
19 d'abril    18:00

ACR Fals - agenda
El dimecres dia 19 d'abril del 2017 a les 6 de la tarda el teatre Kursaal ens presenta "Oh my God, Barcelona!", una adaptació catalana inèdita de la Companyia Bratislava de l'opereta còmica "La vie parisienne" d'Offenbach.

El preu de l'obra és de 6€, preu especial per majors de 65 anys, i cal abonar-lo en el moment de la inscripció. La data límit per apuntar-se és el dia 5 d'abril.

No us ho perdeu!

COBRAMENT QUOTES DE SOCIS
23 d'abril    12:00

ACR Fals - agenda
Atenció, les quotes de socis es posaran en breu al cobrament.

Els que no tingueu els rebuts domiciliats, podeu passar-los a pagar el diumenge dia 23 d'abril de 2017 de les dotze a les dues del migdia al casal.

Per evitar devolucions innecessàries de rebuts, us agrairem que ens informeu, si ha canviat, del compte bancari actualitzat emplenant el document SEPA que adjuntem que podeu dipositar a la bústia de l'associació, enviar per correu ordinari o per email a l'adreça email


MES DE LA GENT GRAN - TALLER
25 d'abril    17:00

ACR Fals - agenda
Taller "Cuina Festiva" al Casal de Fals dins dels actes del "Mes de la Gent Gran"

Inscripcions fins el dia 18 d'abril.


MES DE LA GENT GRAN - POEMES I TEATRE
26 d'abril    17:00

ACR Fals - agenda
Cel·lebració de Sant Jordi. Poemes i retalls de teatre a càrrec del Grup de Teatre de l'ACR de Fals que enguany celebra el seu 60è aniversari, dins dels actes del "Mes de la Gent Gran"


TEATRE
29 d'abril   21:30
ACR Fals - agenda 2016
El Grup de Teatre de Fals presenta l'obra "El visitant nocturn", adaptació dramàtica de l'obra de Maria Manuela Reina "El Pasajero de la Noche", a l'Espai Melies de Pineda de Mar.


Pujar M A I G Pujar

TEATRE
6 de maig    22:00   
ACR Fals - agenda
El Grup de Teatre de l'ACR de Fals presenta a la sala de Rajadell l'obra "El principi d'Arquimedes" del jove dramaturg Josep Maria Miró i Coromina.

Josep Maria Miró construeix, dins l'àmbit clorós d'una piscina municipal - paràbola perfecta de la nostra societat asèptica fins a l'excés -, una història a partir d'un fet que no sabem si és o no real.

No recomanada per a menors de 14 anys

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
7 de maig    19:00

ACR Fals - agenda
La Junta directiva de l'Associació Cultural i Recreativa de Fals té el grat de convocar-vos a l'Assemblea General ordinària que es portarà a terme el diumenge 7 de maig, a les 19:00 hores, en única convocatòria, al Casal.


TEATRE
13 de maig    21:30   
ACR Fals - agenda
El Grup de Teatre de l'ACR de Fals estrena al Casal de Fals l'obra "El principi d'Arquimedes" del jove dramaturg Josep Maria Miró i Coromina.

Josep Maria Miró construeix, dins l'àmbit clorós d'una piscina municipal - paràbola perfecta de la nostra societat asèptica fins a l'excés -, una història a partir d'un fet que no sabem si és o no real.

No recomanada per a menors de 14 anys

TEATRE
14 de maig   18:00

ACR Fals - agenda
El Grup de Teatre de l'ACR de Fals presenta l'obra "MÉTODO 33" a Aguilar de Segarra. Una comèdia d'intriga, emocions i malentesos... per no deixar a ningú indiferent.

TEATRE
21 de maig    19:00   
ACR Fals - agenda
El Grup de Teatre de l'ACR de Fals presenta l'obra "Cartes al Pare Jacob" de Klaus Härö, adaptada per Francesc Parcerisas i Lluís Tuneu, al Mas de Sant Joan de Vilatorrada.

Cartes al Pare Jacob, és una versió teatralitzada de l'argument del mateix nom, que podríem inscriure en un anomenat, teatre religiós. Us convidem a entrar en una reflexió d'uns 50 minuts de durada, sobre la paciència i la bondat, com només aquestes virtuts poden ablanir el cor endurit per les circumstàncies i el temps, arribant a que torni a ser permeable a l'esperança i als sentiments.

FESTA MAJOR
21 de maig   

ACR Fals - agenda

Termini d'admissió obres del XXXVIII Concurs de fotografia


FESTA MAJOR
23 de maig   20:00

ACR Fals - agenda

Veredicte del XXXVIII Concurs de fotografia


FESTA MAJOR
Del 27 de maig al 11 de juny

ACR Fals - agenda
Durant tots els dies de Festa Major podeu visitar

L'exposició de fotografies del XXXVIII CONCURS DE FOTOGRAFIA DE FALS

L'exposició de TREBALLS MANUALS I PINTURES
fets pel Casal de la Gent Gran


FESTA MAJOR
27 de maig    14:00

ACR Fals - agenda

Dinar de Festa Major del Casal de la Gent Gran

Caldrà apuntar-se abans del dia 24 de maig.


FESTA MAJOR
27 de maig    15:00

ACR Fals - agenda

XIII Torneig de Futbol sala a la pista poliesportiva de Fals

Caldrà apuntar-se abans del dia 16 de maig.


FESTA MAJOR
27 de maig    17:00

ACR Fals - agenda

Campionat de brisca"

Caldrà apuntar-se abans del dia 26 de maig.

La brisca és un joc de cartes de dos a quatre jugadors popular a diversos països, com Croàcia, Puerto Rico, Espanya, Portugal, Itàlia o als Països Catalans. El joc es juga amb una baralla espanyola de 40 o 48 cartes. En moltes contrades el joc es denomina bescambrilla o escambrilla.

Font: Wikipedia


FESTA MAJOR
27 de maig    17:00

ACR Fals - agenda

Campionat de billar americà"

Caldrà apuntar-se abans del dia 26 de maig.

El billar americà és un format de billar, practicat sobre una taula rectangular de fusta, entapissada de verd, de 2,54 m sobre 1,27 m (internacionalment dit 9ft), consistent a moure diverses boles de vori, que el jugador impulsa mitjançant un tac, per introduir-les a l'interior de la taula a través dels orificis de reglament.

Font: Wikipedia


FUTBOL AL CASAL
27 de maig    21:30

ACR Fals - agenda

Final de la Copa del Rei a la pantalla gran del Local de Fals

El partit Barça - Alavés comença a les 21.30h i a la mitja part hi haurà sopar per a tothom que faci una donació.

Per assistir-hi caldrà apuntar-se.

FESTA MAJOR
28 de maig    10:00

ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda
"Xocolatada popular"

A continuació "II Torneig de mataconills"

(Normativa del torneig)

Les monitores i els monitors de l'esplai la Falç us convidem a pasar un matí inusual!

Matarem conills! No us espanteu! És un joc de pilota dinàmic i divertit que no voldreu deixar de jugar!

Caldrà apuntar-se en equips de 6 a 8 persones abans del dia 27 de maig

FESTA MAJOR
28 de maig    18:00

ACR Fals - agenda

L'Escola de Fonollosa presenta directament des de Londres el musical "Matilda"

"Matilda" és un musical basat en la novel·la infantil de 1988 del mateix nom escrita pel famós autor britànic Roald Dahl (autor, entre altres llibres, de Charlie i la Fàbrica de Xocolata). El musical "Matilda" porta representant-se a Londres al Cambridge Theatre, a Seven Dials (Covent Garden) des del 24 de novembre de 2011, amb gran èxit de taquilla i crítica.

Pujar J U N Y Pujar

FESTA MAJOR
3 de juny    19:00

ACR Fals - agenda

DIA MUNDIAL DE L'ASSOCIACIONISME CULTURAL

Lectura Dramatitzada - Coordinadora Teatre Bages - Berguedà-Solsonès
de l'obra "SET ANYS"
Adaptació teatral de Francesc Parcerisas de la pel·lícula de Roger Gual.

Quatre socis, fundadors d'una reeixida empresa d'aplicacions tecnològiques, han estat notificats per hisenda després de desviar fons a un paradís fiscal. Un mediador intentarà ajudar-los a decidir sobre qui dels quatre ha d'assumir la totalitat de la culpa i, per tant, entrar a la presó per frau fiscal.

FESTA MAJOR
3 de juny    21:00

ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda

SOPAR DE FESTA MAJOR

No et perdis el sopar de festa major! Disfrutarem tots junts de la nit amb una gran festa final a càrrec de Cafè Trio.

Caldrà apuntar-se abans del dia 31 de maig

FESTA MAJOR
4 de juny    11:00

ACR Fals - agenda
"Missa de Festa Major"
i tot seguit Concert a càrrec de l'Orquestra Juvenil Sant Jordi de Fonollosa.

FESTA MAJOR
4 de juny   18:00

ACR Fals - agenda

Lliurament de premis del XXXVIII Concurs de fotografia


FESTA MAJOR
4 de juny   (després del lliurament de premis)

ACR Fals - agenda

Espectacle a càrrec de David Baró (mentalista). 1er Premio Nacional de Mentalismo 2014

El Mentalista David Baró prové de família artística i es dedica al món de l'espectacle des dels 9 anys.

El 2008 entra a formar part de la SEI (Societat Espanyola d'Il·lusionisme). Poc després descobreix que hi ha una branca de la màgia que tracta exclusivament dels possibles poders de la ment: la telepatia, la precognició, la telekinesia ... i es submergeix en el misteriós món del mentalisme.

FESTA MAJOR
10 de juny    16:30

ACR Fals - agenda

VIII Campionat de petanca "Valentí Vila"

A 2/4 de 5 de la tarda sorteig dels participants a la competició de petanca, per formar equips per duets, i a les cinc començarà el joc.

L'ACR premiarà amb un trofeu a cadascuna de les parelles finalistes, que serà lliurat al finalitzar, i amb un berenar per a tots els participants.


FESTA MAJOR
10 de juny    20:30

ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda

"Tast de cerveses Grenyut"

Anima't a venir al tast de cerveses artesanes a la fresca al Casal de Fals.

Prova els diferents sabors que ens ofereix la cervesa Grenyut! Si t'agrada la cervesa no t'ho pots perdre!

Caldrà apuntar-se abans del dia 7 de juny

FESTA MAJOR
10 de juny    21:30

ACR Fals - agenda

"Botifarrada"

Caldrà apuntar-se

FESTA MAJOR
10 de juny    22:30

ACR Fals - agenda

"Concert - S'Temple Bar"

Un concert amb música tavernera que fusiona sons irlandesos amb catalans.

Amb un caràcter festiu, viu culturalment, i qualitat musical, asseguren una molt bona festa.

Entrada gratuïta!

APLEC DEL GRAU
11 de juny    11:00

ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda
Missa solemne.

Tot seguit Ball de l'Almorratxa, balls de Corrandes i Cascavells de Fals, i repartiment del Panet.

Dinar de l'Aplec sota les alzines del Grau
Caldrà apuntar-se abans del dia 7 de juny.

Recordeu portar els coberts!

APLEC DEL GRAU
11 de juny    18:00

ACR Fals - agenda
Animació infantil "Dansons" amb Carles Cuberes.

Espectacle musical d'animació per a persones de totes les edats, mides, formes, gustos i colors; consisteix en un reguitzell de cançons i danses de tota mena, molt festiu i participatiu, on la clau és la interacció i la complicitat amb els infants, educadors, pares i mares... Es tracta d'un espectacle ple de ritme, energia i festa.
FONT DELS PINS
5 de juliol   08:00
ACR Fals - agenda
Sortida de la plaça de l'Església, puntualment a les 8 hores del matí.

CAL TICO
12 de juliol   08:00
ACR Fals - agenda
Sortida de la plaça de l'Església, puntualment a les 8 hores del matí.

PLAÇA DE CAMPS
19 de juliol   08:00
ACR Fals - agenda
Sortida de la plaça de l'Església, puntualment a les 8 hores del matí.

EL COLLET
26 de juliol   08:00
ACR Fals - agenda
Sortida de la plaça de l'Església, puntualment a les 8 hores del matí.

TEATRE
30 de juliol    19:00 i 20:30   
ACR Fals - agenda
El Grup de Teatre de l'ACR de Fals presenta l'obra "Cartes al Pare Jacob" de Klaus Härö, adaptada per Francesc Parcerisas i Lluís Tuneu, a la Capella del Rapte, Plaça de Sant Ignasi, 17. Manresa

Cartes al Pare Jacob, és una versió teatralitzada de l'argument del mateix nom, que podríem inscriure en un anomenat, teatre religiós. Us convidem a entrar en una reflexió d'uns 50 minuts de durada, sobre la paciència i la bondat, com només aquestes virtuts poden ablanir el cor endurit per les circumstàncies i el temps, arribant a que torni a ser permeable a l'esperança i als sentiments.

En acabar l'obra tindrà lloc un fòrum amb els actors.

Entrada gratuïta: cal recollir l'entrada al Centre d'Espiritualitat de La Cova (Camí de la Cova, 17. Manresa) de 9 a 14 i de 16 a 19h

A l'actuaciò de les 7 de la tarda les entrades estan exahurides, s'ha programat una segona actuacio a dos quarts de nou del mateix dia.

Pujar A G O S T Pujar

CANET DE FALS
2 d'agost   08:00
ACR Fals - agenda
Sortida de la plaça de l'Església, puntualment a les 8 hores del matí.

L'ALZINA - PUNTA DEL COLL
9 d'agost   08:00
ACR Fals - agenda
Sortida de la plaça de l'Església, puntualment a les 8 hores del matí.

PRE-ESTRENA TEATRE
12 d'agost    20:00   
ACR Fals - agenda
El Grup de Teatre de l'ACR de Fals presenta l'obra "Dues dones que ballen" de Josep M. Benet i Jornet, al Port del Compte, en el restaurant l'Avet.

Dues dones que ballen explica la relació gairebé accidental de dues dones d'edats diferents, entre la maduresa i la vellesa. Una relació que evolucionarà i conclourà de manera segurament inesperada. Però és això, només?

PRE-ESTRENA TEATRE
13 d'agost    19:00   
ACR Fals - agenda
El Grup de Teatre de l'ACR de Fals presenta l'obra "Dues dones que ballen" de Josep M. Benet i Jornet, al Casal Cultural de Vilada.

Dues dones que ballen explica la relació gairebé accidental de dues dones d'edats diferents, entre la maduresa i la vellesa. Una relació que evolucionarà i conclourà de manera segurament inesperada. Però és això, només?

CAMINADES 2017
juliol i agost   
ACR Fals - agenda 2012    ACR Fals - agenda 2012
1.- Sortida de la plaça de l'Església, puntualment a les 8 hores del matí.

2.- Aquestes sortides estan subjectes a modificacions, segons el temps o per qualsevol altra motiu.

3.- Com a cloenda de les caminades, el dissabte 9 de setembre, es realitzarà una missa a les 13h i a continuació, un any més, s'organitzarà un dinar al Casal a les 14h.

Per tal de poder preparar el dinar, agrairíem que confirméssiu la assistència abans del dia 30 d'agost contactant amb el Joan Clotet (93.836.8169), l'Assumpció Griera (93.836.9022) o la Maria Capellas (652 028 931)

Esperem veure-us a les sortides d'aquest estiu!

SANT AMANÇ
16 d'agost   08:00
ACR Fals - agenda 2017
Sortida de la plaça de l'Església, puntualment a les 8 hores del matí.

MONISTROLET
23 d'agost   08:00
ACR Fals - agenda 2017
Sortida de la plaça de l'Església, puntualment a les 8 hores del matí.

CONCERT A LES TORRES DE FALS
29 d'agost   
ACR Fals - agenda 2017
Concert recital de Bansuri que farà l'Albert Galbany, dins del marc de l'activitat Grand Tour del Centre de Creació Contemporània Nau Côclea de Camallera.

CAL TATJÉ
30 d'agost   08:00
ACR Fals - agenda 2017
Sortida de la plaça de l'Església, puntualment a les 8 hores del matí.

Pujar S E T E M B R E Pujar

TEATRE
3 de setembre   18:00

ACR Fals - agenda
El Grup de Teatre de l'ACR de Fals presenta l'obra "MÉTODO 33" al Casal Cultural de Valmanya de Pinós. Una comèdia d'intriga, emocions i malentesos... per no deixar a ningú indiferent.

CLOENDA CAMINADES
9 de setembre   
ACR Fals - agenda 2017
13:00 - Celebracio de l'eucaristia i despedida de mossen Gerardo.

14:00 - Dinar al Casal
Per poder assistir al dinar cal que us apunteu contactant amb el Joan Clotet (938368169), l'Assumpció Griera (938369022) o la Maria Capellas (652028931). La data límit per apuntar­s'hi és el proper  30 d'agost.

REUNIÓ DE COL·LABORADORS
17 de setembre    12:00   
ACR Fals - agenda
Des de la Junta de l'ACR de Fals fem una crida a totes les sòcies i socis per decidir la programació d'activitats i festes organitzades per l'Associació que es fan al llarg del curs al nostre poble d'una forma col·laborativa, on tothom hi pugui participar.

Si tens una idea al cap per a l'Associació, t'engresquem a venir al Casal de Fals a la reunió de col·laboració, on podràs dir la teva i aportar idees, suggeriments i propostes. T'animem a venir sense cap compromís!

TEATRE
17 de setembre    18:00   
ACR Fals - agenda
El Grup de Teatre de l'ACR de Fals presenta l'obra "Dues dones que ballen" de Josep M. Benet i Jornet, al local de l'Ajuntament de Sant Mateu dins dels actes de la festa major.

Dues dones que ballen explica la relació gairebé accidental de dues dones d'edats diferents, entre la maduresa i la vellesa. Una relació que evolucionarà i conclourà de manera segurament inesperada. Però és això, només?

CONFERÈNCIA
20 de setembre    19:00   
ACR Fals - agenda
Conferència sobre "Les pensions i l'estat del benestar a la Catalunya del futur" amb Robert Martí.

TEATRE
24 de setembre    17:30   
ACR Fals - agenda
El Grup de Teatre de l'ACR de Fals presenta l'obra "Dues dones que ballen" de Josep M. Benet i Jornet, al local del Casal de Fals.

Dues dones que ballen explica la relació gairebé accidental de dues dones d'edats diferents, entre la maduresa i la vellesa. Una relació que evolucionarà i conclourà de manera segurament inesperada. Però és això, només?

TEATRE
24 de setembre    19:30   
ACR Fals - agenda
El Grup de Teatre de l'ACR de Fals presenta al Casal de Fals l'obra "El principi d'Arquimedes" del jove dramaturg Josep Maria Miró i Coromina.

Josep Maria Miró construeix, dins l'àmbit clorós d'una piscina municipal - paràbola perfecta de la nostra societat asèptica fins a l'excés -, una història a partir d'un fet que no sabem si és o no real.

No recomanada per a menors de 14 anys

NOTES:
Cada obra té una durada d'uns 75 minuts.
Es pot veure una obra, o l'altra, o les dues.
Entre obra i obra hi haurà una pausa de 30 minuts.

Pujar O C T U B R E Pujar

TEATRE
15 d'octubre   09:00

ACR Fals - agenda
27a. TROBADA DE GRUPS AMATEURS DE TEATRE

Adjuntem programa d'activitats, on com podeu veure tindreu una mica de tot: petites representacions teatrals, representacions de fets històrics, 2 obres de teatre, visites guiades i dinar de germanor

EL TEATRE ÉS... TOT!!!!

TEATRE
18 d'octubre    18:00

ACR Fals - agenda
El dimecres dia 18 d'octubre del 2017 a les 6 de la tarda el teatre Kursaal ens presenta desCONCERTO de la mà de Jordi Purtí i l'Orquestra de Cambra de l'Empordà.

Després de l'espectacle "Concerto a Tempo d'Umore", a desCONCERTO es fa un pas més enllà per apropar la música clàssica al gran públic. A través d'una experiència única que encreua el ritme, l'expressivitat del teatre gestual i els autors clàssics amb imaginació i riures, l'espectacle és una invitació a deixar-se seduir pels 13 músics-actors que interpreten un repertori musical imprescindible.

El preu de l'obra és de 6€, preu especial per majors de 65 anys, i cal abonar-lo en el moment de la inscripció. La data límit per apuntar-se és el dimecres dia 4 d'octubre. No us ho perdeu!

FESTA DE TARDOR
21 d'octubre   21:30

ACR Fals - agenda
A les 21:30 botifarrada a preus populars (botifarra, pa i beguda)
A les 23:00 concert amb els Rostolls

Els Rostolls, que s'anomenen així perquè reivindiquen el seu origen de poble de pagès, van competir amb 66 propostes musicals més que adolescents catalans van enviar al Tags. La cançó "Avui no penso anar a l'insti" va passar a la selecció de deu finalistes i, en una població oberta al públic, va obtenir el 27% dels vots, de manera que els bagencs van quedar guanyadors.

REUNIÓ DE PESSEBRE
22 d'octubre   19:00

ACR Fals - agenda
Convoquem a totes les persones interessades en la realització del Pessebre 2017-2018 a la trobada inicial per comentar totes les qüestions relatives a l'edició d'enguany. Al vespre es revisarà i canviarà la roba de Pessebre al Casal.

TEATRE
29 d'octubre   18:00

ACR Fals - agenda
El Grup de Teatre de l'ACR de Fals presenta l'obra "MÉTODO 33" a Cervia de les Garrigues. Una comèdia d'intriga, emocions i malentesos... per no deixar a ningú indiferent.

Pujar N O V E M B R E Pujar

NIT FANTASMA
4 de novembre    19:00

ACR Fals - agenda
El Grup de Joves de Fals ha preparat enguany una altra edició de la Nit Fantasma, pels volts del dia de Tots Sants.

Serà el dissabte 4 de novembre a les 19h a les Torres de Fals.

Ens encantaria que vinguessiu a viure una experiència terroríficament de por i al mateix temps si podeu fer-ho extensiu a totes i tots els vostres amic@s per si pot ser del seu interès.

TEATRE
18 de novembre    20:00   
ACR Fals - agenda
El Grup de Teatre de l'ACR de Fals presenta l'obra "Cartes al Pare Jacob" de Klaus Härö, adaptada per Francesc Parcerisas i Lluís Tuneu, al casal cultural de Montseny.

Cartes al Pare Jacob, és una versió teatralitzada de l'argument del mateix nom, que podríem inscriure en un anomenat, teatre religiós. Us convidem a entrar en una reflexió d'uns 50 minuts de durada, sobre la paciència i la bondat, com només aquestes virtuts poden ablanir el cor endurit per les circumstàncies i el temps, arribant a que torni a ser permeable a l'esperança i als sentiments.

TEATRE
19 de novembre    18:00   
ACR Fals - agenda
El Grup de Teatre de l'ACR de Fals presenta l'obra "Dues dones que ballen" de Josep M. Benet i Jornet, al teatre municipal d'Avinyo.

Dues dones que ballen explica la relació gairebé accidental de dues dones d'edats diferents, entre la maduresa i la vellesa. Una relació que evolucionarà i conclourà de manera segurament inesperada. Però és això, només?

TEATRE
29 de novembre    18:00

ACR Fals - agenda
El Teatre Kursaal ens ofereix La visita inesperada una peça de la gran dama del suspens britànic, Agatha Christie, de la mà del Teatre del Raval.

És una nit de tempesta quan Michael Starkwedder es perd per una carretera de Gal·les i demana ajuda a una mansió propera on descobreix una escena esgarrifosa: un home mort d'un tret, encara assegut a la cadira de rodes, i la seva dona al costat empunyant un revòlver. Tot sembla tan evident que és inquietant i Michael investigarà pel seu compte dins una casa on tothom resulta sospitós.

Aquesta obra d'intriga i misteri, que és una de les peces teatrals més cèlebres de l'escriptora, ens mantindrà expectants.

El preu de l'obra és de 6€, preu especial per majors de 65 anys, i cal abonar-lo en el moment de la inscripció. La data límit per apuntar-se és el dimecres dia 15 de novembre. No us ho perdeu!

Pujar D E S E M B R E Pujar

29ª FESTA DE LA GENT GRAN
3 de desembre    11:30   
ACR Fals - agenda
El diumenge dia 3 de desembre el municipi de Fonollosa celebrarà la Festa de la Gent Gran al Poble de Camps.

A les 11:30 del matí es celebrarà una missa a l'Església de Camps i se seguirà, a la 13:30 del migdia, amb un dinar al Casal de Camps.

Per acabar-ho d'amanir, hi haurà un espectacle que posarà fi a la festa.

Caldrà apuntar-se fins el dia 29 de novembre.


TEATRE
9 de desembre    22:00   
ACR Fals - agenda
El Grup de Teatre de l'ACR de Fals presenta al Concurs de Teatre de Piera l'obra "El principi d'Arquimedes" del jove dramaturg Josep Maria Miró i Coromina.

Josep Maria Miró construeix, dins l'àmbit clorós d'una piscina municipal - paràbola perfecta de la nostra societat asèptica fins a l'excés -, una història a partir d'un fet que no sabem si és o no real.

No recomanada per a menors de 14 anys

FESTA DE L'ESPERANÇA
10 de desembre    13:00

ACR Fals - agenda
El dia 10 de desembre a la una del migdia celebrarem l'Eucaristia a l'Ermita del Grau. En acabat, hi haurà l'entrega del Guardó de l'Esperança, seguit del tradicional joc del torroner i el sorteig del gall, que acompanyaran la celebració.

40è ANIVERSARI - REPRESENTACIÓ DEL PESSEBRE
16 de desembre    18:30

ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda
1ª representació del Pessebre Vivent del Bages a les Torres de Fals (una sola sessió)

40è ANIVERSARI - REPRESENTACIÓ DEL PESSEBRE
17 de desembre    18:30

ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda
2ª representació del Pessebre Vivent del Bages a les Torres de Fals (una sola sessió)

CASAL DE LA GENT GRAN
20 de desembre    16:00

ACR Fals - agenda
Ens trobarem, com és habitual, per jugar una estona a jocs de sobretaula: cartes, dòmino, parxís,... Cap a les 7 de la tarda farem un berenar-sopar per celebrar el Nadal. Els sopar no requereix d'aportació de socis, però sí d'una donació de 10€ pels no-membres del Casal de la Gent Gran. Agrairíem que us apuntéssiu al berenar-sopar abans del dia 17 de desembre comunicant-ho a la Maria Capellas (mcapellas3@gmail.com, 652028931) o a l'Emma Puicercus un dimecres al Casal.

Recordeu que la setmana de Nadal no hi haurà Casal!

40è ANIVERSARI - REPRESENTACIÓ DEL PESSEBRE
23 de desembre    18:30

ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda
3ª representació del Pessebre Vivent del Bages a les Torres de Fals (dues sessions)

VISITA DEL PATGE REIAL
26 de desembre    12:00

ACR Fals - agenda
A les 12 del migdia, al vestíbul del Casal, tindrem la visita del PATGE REIAL que vindrà, sens falta, a recollir totes les cartes per donar-les a Ses Majestats.

40è ANIVERSARI - REPRESENTACIÓ DEL PESSEBRE
26 de desembre    18:30

ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda
4ª representació del Pessebre Vivent del Bages a les Torres de Fals (dues sessions)

40è ANIVERSARI - REPRESENTACIÓ DEL PESSEBRE
30 de desembre    18:30

ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda    ACR Fals - agenda
5ª representació del Pessebre Vivent del Bages a les Torres de Fals (dues sessions)

FESTA DE CAP D'ANY
31 de desembre    21:00

ACR Fals - agenda
Gran sopar amb un delicat Menú.

Per gaudir d'aquesta festa cal apuntar-se (data límit el dia 26 de desembre i el mateix dia s'ha de fer el pagament al Casal de 12:00 a 14:00)



Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar