Avís legal

TITULARITAT DEL LLOC WEB

En compliment amb el deure informació general recollit en l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, que els prestadors de serveis de la societat de la informació estan obligats a posar a disposició dels consumidors i usuaris, a continuació es reflecteixen els següents dades:

El titular d'aquest lloc web és la Associació Cultural Recreativa de Fals" (d'ara endavant "l'A.C.R.") amb domicili a Carrer Escoles, s/nº , 08259 Fals (Fonollosa). CIF G58323213. Telèfon de contacte 938 368 003. Adreça de contacte acrfals@gmail.com

CONDICIONS D'ACCÉS I ÚS DEL LLOC WEB I ACCEPTACIÓ

A través de les presents condicions (d'ara endavant "avís legal") es pretén regular l'accés i l'ús i, en general, la relació entre aquest lloc web accessible a l'adreça http://www.acrfals.com/ i els usuaris.

La utilització del lloc web, per part d'un tercer, li atribueix la condició d'usuari, i suposa l'acceptació plena per l'esmentat usuari de totes i cada una de les condicions que s'incorporen en el present avís legal.

Aquest lloc web ha estat creat i dissenyat per donar a conèixer i permetre l'accés general de tots els usuaris d'Internet, a la informació i activitats pròpies o de tercers, oferts per l'A.C.R.

L'A.C.R. pot oferir a través del lloc web, serveis o productes que es podran trobar sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixen, completen i/o modifiquen les presents condicions, i sobre les quals s'informarà l'usuari en cada cas concret.

L'A.C.R. es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment i sense necessitat de cap preavís, qualsevol modificació o actualització dels continguts i serveis, de les condicions d'aquest avís legal i, en general, de quants elements integrin el disseny i configuració del seu lloc web. Per tant, cada vegada que l'usuari accedeixi al lloc web haurà de llegir atentament aquest avís legal i la Política de Privacitat.

ÚS CORRECTE DEL LLOC WEB I ACCEPTACIÓ

L'usuari es compromet a utilitzar el web, els continguts i els serveis de conformitat amb la llei, el present avís legal, els bons costums i l'ordre públic. De la mateixa manera, l'usuari s'obliga a no utilitzar el lloc web o els continguts i serveis que es prestin a través d'aquest amb fins o efectes il·lícits o contraris al contingut del present avís legal, lesius dels interessos o drets de tercers, o que d'alguna manera puguin danyar, inutilitzar o deteriorar el web o els seus serveis, o impedir una normal utilització del web per part d'altres usuaris.

Així mateix, l'usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol altra manera, danyar les dades, els programes o els documents electrònics i altres que es trobin en el present lloc web.

L'usuari es compromet a no obstaculitzar l'accés d'altres usuaris al servei d'accés mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals el titular del lloc web presta el servei, així com a no realitzar accions que danyin, interrompin o generin errors en aquests sistemes.

L'usuari es compromet a no introduir programes, virus, macros, applets, controls Activex o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüència de caràcters que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d'alteració en els sistemes informàtics del titular del lloc web o de tercers.

Els usuaris poden accedir de forma gratuïta i lliure al lloc web. En cas que hi hagi productes o serveis que requereixin un determinat pagament, l'A.C.R. informarà de les condicions particulars corresponents als usuaris.

Amb caràcter general, l'accés a la informació i utilitats del lloc web no exigeix una prèvia subscripció o registre d'usuari. No obstant això, l'accés a algun d'aquests serveis o productes que s'ofereixen a través del lloc web pot estar condicionat al previ ompliment del formulari de subscripció o registre. A aquests efectes, l'usuari garanteix l'autenticitat i la veracitat de totes aquelles dades personals que comuniqui quan ompli el formulari de subscripció o registre. L'usuari es compromet i responsabilitza de mantenir tota la informació facilitada de forma que respongui, en cada moment, a la seva situació actual.

Els usuaris seran els únics responsables de les manifestacions falses o inexactes que facin, i dels perjudicis que l'ús d'aquesta informació pugui ocasionar a l'A.C.R. o a tercers. Igualment, els usuaris es comprometen a notificar a l'A.C.R. qualsevol canvi que es pugui produir, en relació a la informació i les dades personals comunicades.

El tractament de les dades de caràcter personal subministrades per l'usuari, en cas de què hi hagués tal tractament, el durà a terme l'A.C.R. en subjecció a la Política de protecció de dades de carácter personal continguda en aquest lloc web.

Menors d'edat

Quant als menors d'edat que vulguin fer ús d'aquest lloc web hauran de tenir el permís dels seus pares o tutors, que en tot cas seran els responsables dels seus actes. Això no obstant, l'A.C.R. garanteix la protecció del menor quant als continguts adreçats especialment al públic familiar.

Contingut del lloc web i enllaços

L'A.C.R. no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts del lloc web, sent exclusiva responsabilitat de l'usuari que hi accedeix a ells o els utilitza. Tampoc assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per enllaços des del lloc web. La presència d´aquests enllaços tenen una finalitat informativa, no constituint en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que s'ofereixin en el lloc web de destí. En cas de que l'A.C.R. tingui coneixement efectiu de que l'activitat o la informació a la que es remet des de aquests enllaços és il·lícita, constitutiva de delicte o pot lesionar bens o drets de tercers susceptibles d'indemnització, actuarà amb la diligència necessària per suprimir o inutilitzar l'enllaç corresponent amb la major brevetat possible.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual d'aquest lloc web i de les diferents pàgines web pertanyents al lloc, així com dels elements continguts al lloc i a les seves pàgines web (inclosos, amb caràcter enunciatiu que no limitatiu, el disseny gràfic, codi font, logos, continguts, imatges, textos, gràfics, il·lustracions, fotografies, bases de dades i altres elements que apareixen a la web), excepte que s'indiqui el contrari, són titularitat exclusiva del titular del web o de tercers. En aquest sentit, el titular d'aquest lloc web fa expressa reserva de tots els drets.

Igualment, tots els noms comercials, dominis, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts al lloc web i les seves pàgines web, estan protegits per la Llei.

L'A.C.R. no concedeix cap tipus de llicència o autorització d'ús públic i/o comercial a l'usuari sobre els seus drets de propietat intel·lectual i industrial o sobre qualsevol altre dret relacionat amb aquest lloc web, les seves pàgines web i els serveis que s'hi ofereixen. L'usuari únicament i exclusivament podrà accedir a aquests elements i serveis per al seu ús personal i privat, de manera que queda, per tant, terminantment prohibida la utilització de la totalitat o part dels continguts d'aquest web i de les seves pàgines web amb propòsits públics o comercials, la seva distribució, comunicació pública, incloent-hi la modalitat de posada a disposició, així com la seva modificació, alteració o descompilació tret que per a això es compti amb el consentiment exprés i per escrit del titular del web.

Per això, l'usuari reconeix que la reproducció, distribució, comercialització, transformació i, en general, qualsevol altra forma d'explotació, per qualsevol procediment, del total o de part dels continguts d'aquest lloc web constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i/o industrial del titular del lloc web o del titular d'aquests.

RÈGIM DE RESPONSABILITAT

Els usuaris respondran dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que l'A.C.R. o tercers puguin patir com a conseqüència de l'incompliment de qualsevol de les disposicions estipulades en aquest avís legal o en el seu cas, en les condicions particulars que siguin d'aplicació.

L'A.C.R. no es responsabilitza dels danys i perjudicis produïts en els equips informàtics dels usuaris o de tercers derivats de l'accés a aquest lloc web, perquè aquest accés no suposa en cap cas l'obligació de l'A.C.R. de controlar l'absència de virus, cucs o qualsevol altre element informàtic danyós.

L'A.C.R. no es responsabilitza dels continguts i serveis dels enllaços, pàgines o sistemes de tercers connectats a aquest lloc web i per tant, no es fa responsable pels danys produïts per la il·licitud, qualitat, desactualització, indisponiblitat, error o inutilitat dels mateixos.

El contingut del lloc de l'A.C.R. està publicat a nivell informatiu o orientatiu. En cap cas pretén substituir qualsevol altra informació de caràcter professional.

Si en qualsevol moment desitja posar-se en contacte amb nosaltres per comentar algun aspecte relacionat amb el lloc web, enllaços inoperatius, aquesta nota legal o considera que aquesta regulació no s'adapta a la legislació aplicable enviï un missatge a l'administrador de la web de l'ACR.

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar