Concurs de teatre “premi poble de fals”

Benvolguts/des,
En nom de l’ASSOCIACIÓ CULTURAL I RECREATIVA DE FALS us convidem a participar a la Xèna edició del Concurs de Teatre premi poble de Fals. Després d’uns anys de no celebrar‐se, d’haver‐se fet en diversos formats, aprofitant l’avinentesa del bon moment del nostre grup
de teatre i recolzant‐nos en els seus integrants, hem decidit tornar a celebrar aquest concurs.
Juntament amb aquesta carta de salutació, posem a la vostra disposició el formulari d’inscripció i les bases del concurs, així com els telèfons i correus electrònics de contacte. Tota la informació la podreu trobar al web de la nostra entitat www.acrfals.com.
Per nosaltres serà un honor poder comptar amb la vostra participació i esperem poder‐vos acollir al nostre Casal i al nostre poble ben aviat,
Ànims, sort i teatre,

BUTLLETA INSCRIPCIÓ CONCURSBaixa
 
BASES CONCURS DE TEATRE