Diada de Sant Jordi 2013

Dissabte 20 d'abril de 2013 a les deu del vespre
Per celebrar la Festa de Sant Jordi, us volem proposar un Acte Cultural que tindrà com a elements destacats:

Francesc Puertas

Presentació del llibre "El sostén, mitos y leyendas... y manual de uso" a càrrec del seu autor, Francesc Puertas.

Ningú hauria imaginat que una peça interior donaria tant joc per escriure un llibre en ple segle XXI. A partir dels anys 50, quan les actrius americanes el lluïen en les pel·lícules, es va començar a fer popular i en els nostres temps s'ha convertit indiscutiblement en una peça clau de la seducció femenina. Francesc Puertas, un especialista en cotilleria, ha elaborat una guia didàctica sobre l'ús correcte d'aquesta peça, on revela que la majoria de les dones porten una talla errònia de sostenidor.






A continuació i amb motiu de l'Any Espriu, en què es commemora els 100 anys del seu naixement, el Grup de Teatre de l'ACR farà una lectura de textos i poemes d'aquest autor. Previament es passarà un curtmetratge sobre la vida d'Espriu.






Salvador Espriu



Diumenge 21 d'abril de 2013 a les set de la tarda

Agrupacio musical Cerdanyola

Dintre la programació de l'Espai A, tindrem l'actuació de la Banda "Agrupació Musical" de Cerdanyola del Vallès que presenta l'espectacle "Paisatges d'Amèrica"

Com cada any hi haurà parada de roses i llibres:

Dissabte 20 d'abril:
a les nou del vespre al Casal parada de llibres.

Diumenge 21 d'abril:
després de missa al porxo de l'església i al Casal a les sis de la tarda, hi haurà parades de roses i de llibres perquè tota la família pugui triar i remenar.

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar