Programa caramelles 2012

Sol·licitud de fotos
Programa de
Caramelles

Per fer el programa de caramelles d'enguany, voldríem poder disposar de fotos de diferents èpoques de les caramelles de Fals.

Si teniu fotos, ja siguin d'anys recents, com, sobretot, fotos antigues de les caramelles us agrairíem molt si ens les podeu fer arribar.

Si teniu les fotos en format digital, ens les podeu fer arribar de qualsevol d'aquestes maneres:

1.- Enviant-les per correu electrònic a la Marta Grau (martagrau37@gmail.com)

2.- Portant-les en un disc o llapis a la biblioteca del Casal qualsevol diumenge (abans de l'11 de març) al matí entre 11'30 i 12'30 (i les copiarem a un dels ordinadors de la biblioteca, i us retornarem el disc/llapis tot seguit).

3.- Fent arribar a qualsevol membre de la junta, o a qualsevol caramellaire, el disc o llapis amb les fotografies. Tan bon punt les haguem pogut copiar us retornarem el disc o llapis.

Si teniu les fotos en paper, ens les podeu fer arribar de qualsevol d'aquestes maneres:

1.- Deixant-les a la Marta Grau o a qualsevol altre membre de la Junta, o a qualsevol dels caramellaires responsables, que s'encarregaran de fer-les escanejar i de retornar-vos-les.

2.- Portant-les a la biblioteca del casal qualsevol diumenge (abans de l'11 de març) entre les 11'30-12'30. Les escanejarem llavors mateix i us les retornarem tot seguit.

Moltes gràcies....!!!



Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar