Convocatòria oberta

Dijous 21 de juliol de 2011 a dos quarts de nou del vespre al Casal de Fals
Convocatòria oberta a tots tots els socis/es, així com totes aquelles persones interessades en l'activitat social, cultural i recreativa del poble de Fals.

debat municipal

Benvolguts socis/es:

El passat 19 de juny es va celebrar l'Assemblea Extraordinària de socis convocada per tal d'elegir el càrrec de President de l'Entitat, el qual havia quedat sense renovar desprès de l'Assemblea General Ordinària.

Una vegada efectuat aquest tràmit, i en el decurs d'aquesta Assemblea, es va parlar de la necessitat de que totes les persones interessades ens poguéssim reunir per tal d'establir un ordre de prioritats en les activitats que es porten a terme per part de l'ACR, determinant quines d'aquestes son o no imprescindibles, valorar les possibilitats d'activitats a futur, i molt important! De quina forma es pot aconseguir la continuïtat de l'ACR de Fals per a les noves generacions.

Per tal de poder parlar una mica de tot plegat, us convoquem a la reunió que hem previst pel proper 21 de juliol a les 20:30 h. al Casal de l'ACR de Fals.

A aquesta reunió hi sou convidats tots els socis/es, així com totes aquelles persones interessades en l'activitat social, cultural i recreativa del poble de Fals.

- Durant la reunió farem una mica de pa amb tomàquet, i algun acompanyament. -

Esperem la vostre assistència i participació.



A.C.R. DE FALS
11 de juliol de 2011

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar