Visita d'una representació de persones del poble francès de Fals

Benvolguts,

els propers dies 26 i 27 de juny i continuant amb les accions d'agermanament entre el nostre poble i el de Fals (França), acollirem la visita d'una representació d'unes 25 persones del poble francès.

Com les altres vegades que han vingut i que hem anat al seu poble de visita, els acollirem en cases particulars. Per això, és necessari saber quines cases estan disposades a acollir els amics francesos. Qui tingui disponibilitat per acollir persones a casa, ho haurà de comunicar com a màxim fins el dia 24 de Juny, a l'Alfons Parcerisas (610443584).

Es calcula que arribaran a les 12h del migdia del dia 26 de juny, i mentre fem temps per l'hora de dinar, els portarem a fer una passejada pel poble. Al migdia dinarem al Casal i un cop acabat l'àpat els portarem a les cases d'acollida. A la tarda, al voltant de les 18h ens trobarem al Casal i els portarem de visita a les instal·lacions de la Cooperativa UMAC i a continuació, al recentment restaurat Pou de Glaç. Al vespre, a les 21:30, a les Torres de Fals, els oferirem una festa medieval consistent en una representació teatral a l'església de Sant Vicenç i posteriorment un sopar a l'esplanada de sota la torre vella, on farem festa fins a l'hora d'anar a dormir.

El diumenge, esmorzaran a les cases d'acollida i a mig matí ens trobarem al Casal per sortir de visita cap a les bodegues de Jaumandreu, on els seus responsables els oferiran una visita guiada. Un cop acabada la visita ens dirigirem cap al Casal on tots junts farem el darrer àpat abans que tornin cap a França.

Caldrà que les persones que vulgueu assistir als àpats us poseu en contacte, fins el dia 24 com a màxim amb:

ACR DE FALS (93 836 80 03)

ASS. VEÏNS I VEÏNES (93 836 90 94)

Els preus dels àpats seran: 10€ el dinar de dissabte, 15€ el sopar del dissabte a les Torres de Fals i 10€ el dinar del diumenge al Casal.

Les persones que assisteixin als tres àpats tindran un preu especial de 32€.

Organitza:

Ajuntament de Fonollosa
Associació Cultural i Recreativa de Fals
Associació de Veïnes i Veïns de Fals
Cooperativa UMAC
Parròquia de Fals

Fotos visita francesos de Fals

ACR Fals - visita francesos de Fals          ACR Fals - visita francesos de Fals          ACR Fals - visita francesos de Fals          ACR Fals - visita francesos de Fals          ACR Fals - visita francesos de Fals          ACR Fals - visita francesos de Fals          ACR Fals - visita francesos de Fals          ACR Fals - visita francesos de Fals          ACR Fals - visita francesos de Fals          ACR Fals - visita francesos de Fals          ACR Fals - visita francesos de Fals          ACR Fals - visita francesos de Fals          ACR Fals - visita francesos de Fals          ACR Fals - visita francesos de Fals          ACR Fals - visita francesos de Fals         


Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar