El brindis

El col·lectiu d'actors de Fals, Fonollosa i Rajadell, presenta l'obra

"EL BRINDIS"

Versió lliure de l'obra de J. B. Priestley: HA TRUCAT UN INSPECTOR.

Adaptació teatral de Francesc Parcerisas i Lluís Tuneu

ha trucat un inspector

En una nit de primavera de 1912, la rica família Birling (el pare, la mare, la jove Sheila i el jovenet Eric) celebren amb l'exemplar jove Gerald Croft el pròxim casament d'aquest amb Sheila. Mr.Birling aferma els principis de la família: un ha de preocupar-se per si mateix, no pensar que la bona societat està per a atendre els problemes de tot el món i no llegir els llibres d'intel·lectuals de moda com H.G.Wells i G.B.Shaw i deixar-se convèncer per les seves pernicioses idees reformistes.

En aquest moment s'anuncia la visita de l'inspector de policia Goole que els ensenya la foto d'una jove molt maca que acaba de suïcidar-se i pas a pas, demostra que ha tingut relació amb cadascun d'ells i que cadascun d'ells li ha complicat una mica més la vida fins a dur-la a un atzucac.

Una vegada que ha demostrat que cadascun dels presents ha estat una baula en el camí del suicici de la jove, encara que legalment no se'ls pot retreure res amb excepció dels petits desfalcs de Eric, l'inspector marxa, després de recordar que hi ha moltes altres persones en la situació de la jove suïcida a les quals encara poden ajudar. Només la jove Sheila sembla commoguda per la lliçó rebuda mentre que els altres pretenen no tenir en realitat culpa o estar disposats a oblidar-se d'això i seguir igual.

El brindis        El brindis        El brindis        El brindis        El brindis        El brindis        El brindis        El brindis        El brindis        El brindis        El brindis        El brindis        El brindis        El brindis        El brindis        El brindis        El brindis        El brindis        El brindis        El brindis        El brindis        El brindis        El brindis        El brindis        El brindis       

Si desitja disposar d'una còpia de bona qualitat, només ha de sol·licitar-ho amb un correu electrònic indicant la referència de la foto i procedirem a enviar-la mitjançant un correu electrònic.


Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar