Concurs Teatre Camps, Fals i Fonollosa
concursteatre.tk

site search by freefind

ACR Camps, Fals i Fonollosa
ACR Camps, Fals i Fonollosa
Qui somInformacioBases concurs de teatreFull d'inscripció
Condicions d'utilització del lloc web de l'ACCFF

L'usuari que accedeixi al lloc "Associació Cultural de Veïns de Camps", "Associació Cultural i Recreativa de Fals" i "Associació Cultural i Recreativa de Fonollosa", des d'ara ACCFF, es compromet a utilitzar el seu contingut d'acord amb el que es disposa en aquest apartat.

En cap cas, l'ACCFF serà responsable dels danys que pogués causar l'usuari per l'ús erroni o indegut del lloc web o de qualsevol servei o contingut derivat del mateix en relacions amb tercers, essent responsabilitat única i exclusiva de l'usuari del lloc web.

L'usuari assumirà tots les despeses, costos i indemnitzacions que poguessin derivar-se de processos iniciats contra ell per incompliment de l'establert en el present avís legal.

L'usuari haurà de respectar en el tractament que faci de la informació d'aquest lloc web tant aquest avís legal com els d'aquells llocs web als quals s'enllaci.

L'usuari es compromet a utilitzar la informació continguda en el lloc de l'ACCFF, així com d'aquells llocs als quals s'enllaci, exclusivament per a les seves pròpies necessitats i a no realitzar directament o indirecta una explotació comercial dels serveis als quals té accés de forma gratuíta.

L'usuari del lloc web es compromet a no utilitzar el lloc web de l'ACCFF o els seus serveis i continguts de forma contrària al disposat per la legislació vigent que sigui d'aplicació.

De la mateixa manera, l'ACCFF es reserva el dret de retirar l'accés al lloc web, sense necessitat de previ avís, a qualsevol usuari que contravingui el disposat en aquest avís legal.

L'ACCFF es reserva els drets de reproducció, modificació, adaptació, comunicació pública, manteniment, correcció d'errors, cessió, venda, lloguer, préstec i qualsevol altre dret de propietat intel·lectual o industrial que pugui correspondre-li sobre els continguts de la seva web.

Qualsevol exercici dels anteriors drets, amb independència del mitjà o forma en que es produeixi, requereix autorització prèvia i per escrit de l'ACCFF.

En cap cas, l'ACCFF serà responsable de les possibles infraccions que en matèria de propietat intel·lectual o industrial pogués cometre qualsevol usuari del lloc web de l'ACCFF.

El contingut del lloc de l'ACCFF està publicat a nivell informatiu o orientatiu. En cap cas pretén substituir qualsevol altra informació de caràcter professional.

Menu

Bases concurs de teatre       Full d'inscripció       Informació       Qui som      


Creative Commons License
El temps
El temps a Fals
Politica de privacitatContactarAvis legalEnllaços i cercadors
Enllaços i cercadors
Valid HTML 4.0 Transitional
MenuAjuntament de Fonollosa
Ajuntament de Fonollosa
Consorci de Promoció Turística del Cardener
Consorci de Promoció Turística del Cardener
Federació d'Ateneus de Catalunya
Federació d'Ateneus de Catalunya
Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya
Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya
Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya
Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya
Federació Catalana de Fotografia
Federació Catalana de Fotografia
Pujar