Concurs Teatre Camps, Fals i Fonollosa
concursteatre.tk

site search by freefind

ACR Camps, Fals i Fonollosa
ACR Camps, Fals i Fonollosa
Qui somInformacioBases concurs de teatreFull d'inscripció
Política de privacitat

"Associació Cultural de Veïns de Camps", "Associació Cultural i Recreativa de Fals" i "Associació Cultural i Recreativa de Fonollosa", des d'ara ACCFF, proporciona enllaços a llocs web d'altres organitzacions. Ja que no controlem aquests llocs, li recomanem que llegeixi les polítiques de privacitat que s'inclouen en aquests.

ACCFF és una entitat sense ànim de lucre, per la qual cosa no obté cap contraprestació econòmica de cap de les empreses enllaçades o recomanades des de les seves pàgines, qualsevol que sigui la seva forma.

ACCFF té com a única finalitat la de servir com a portal d'informació, facilitant la localització de fitxers i alguns recursos interessants.

ACCFF tampoc obté cap tipus de contraprestació econòmica per la impressió o clics realitzats en els banners de les Organitzacions No Governamentals (ONG), Organitzacions Humanitàries i Institucions que apareixen, si s'escau, publicats en les seves pàgines. Aquesta exposició publicitària es fa de forma totalment desinteressada com a sistema de col·laboració amb aquest tipus d'organitzacions i les seves finalitats humanitàries i/o socials.

ACCFF està compromès amb la privacitat de l'usuari dels nostres serveis. Per tant no sol·licita cap dada personal als seus visitants segons l'estipulat en aquesta política de privacitat.

ACCFF no utilitza el SPAM (enviament de correu no sol·licitat) com a forma de promoció ni cap sistema de registre que pugui afectar a la Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Tampoc té com a finalitat convertir-se en un centre comercial virtual ni intervé com a intermediari en la realització de cap transacció comercial, ja sigui directament o indirecta.

ACCFF no utilitza cookies de cap tipus.

Es reserven tots els drets sobre els textos, logotips i codis font de l'ACCFF. Queden exclosos del dret de propietat intel·lectual de l'Editor d'aquest portal qualsevol articles o textos que apareguin signats per persones diferents a l'autor, la propietat intel·lectual dels quals pertany als autors dels mateixos.

S'autoritza a qualsevol persona física o jurídica per a l'establiment en les seves pàgines o llocs web d'enllaços a la web de l'ACCFF, sempre que els seus continguts s'ajustin a la legalitat vigent en cada país i en cap cas vulnerin els drets de la infància o siguin de contingut xenófob.

L'Editor de l'ACCFF es reserva el dret a modificar el contingut d'aquesta nota legal sense previ avís.

Si en qualsevol moment desitja posar-se en contacte amb nosaltres per comentar algun aspecte relacionat amb el lloc web, enllaços inoperatius, aquesta nota legal o considera que aquesta regulació no s'adapta a la legislació aplicable enviï un missatge a l'administrador de la web de l'ACCFF.

Menu

Bases concurs de teatre       Full d'inscripció       Informació       Qui som      


Creative Commons License
El temps
El temps a Fals
Politica de privacitatContactarAvis legalEnllaços i cercadors
Enllaços i cercadors
Valid HTML 4.0 Transitional
MenuAjuntament de Fonollosa
Ajuntament de Fonollosa
Consorci de Promoció Turística del Cardener
Consorci de Promoció Turística del Cardener
Federació d'Ateneus de Catalunya
Federació d'Ateneus de Catalunya
Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya
Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya
Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya
Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya
Federació Catalana de Fotografia
Federació Catalana de Fotografia
Pujar