Dues dones que ballen


El grup de teatre de l'ACR de FALS presenta l'obra

Dues dones que ballen

de Josep M. Benet i Jornet.

Dues dones que ballen

Dues dones que ballen explica la relació gairebé accidental de dues dones d'edats diferents, entre la maduresa i la vellesa. Una relació que evolucionarà i conclourà de manera segurament inesperada. Però és això, només?

Les converses entre elles potser descobriran, sense èmfasi, fins i tot amb humor, però també amb moments exasperats, la misèria d'unes persones que, de maneres diferents, han estat humiliades per la indiferència, de fet comprensible i de fet potser inevitable, del món que les envolta. Tot plegat, insisteixo, amb la naturalitat assumida amb què es viuen les misèries al nostre món quotidià, tan ple de difuminades il·lusions i d'impalpables meravelles.

A voltes cabudes, a voltes irritants, a voltes ridícules, a voltes estúpides, m'agradaria pensar que podrem arribar a sentir certa pietat inútil per aquests personatges mig trencats que decideixen ballar, no al ritme que els marca el seu entorn, sinó al ritme que escullen elles, i fer-ho juntes, i fer-ho de manera consoladorament definitiva.

Josep M. Benet i Jornet


REPARTIMENT
DONA VELLA Anna Planas
DONA DE FER FEINES Rosa Xavier


EQUIP TÈCNIC
TÈCNICS Aleix Compte
Toni Arnau


DIRECCIÓ

Francesc Parcerisas


ACR Fals - Dues dones que ballen     ACR Fals - Dues dones que ballen     ACR Fals - Dues dones que ballen     ACR Fals - Dues dones que ballen     ACR Fals - Dues dones que ballen     ACR Fals - Dues dones que ballen     ACR Fals - Dues dones que ballen     ACR Fals - Dues dones que ballen     ACR Fals - Dues dones que ballen     ACR Fals - Dues dones que ballen     ACR Fals - Dues dones que ballen     ACR Fals - Dues dones que ballen     ACR Fals - Dues dones que ballen     ACR Fals - Dues dones que ballen     ACR Fals - Dues dones que ballen     ACR Fals - Dues dones que ballen     ACR Fals - Dues dones que ballen     ACR Fals - Dues dones que ballen     ACR Fals - Dues dones que ballen     ACR Fals - Dues dones que ballen     ACR Fals - Dues dones que ballen    

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar