El principi d'Arquimedes


El grup de teatre de l'ACR de FALS presenta l'obra

El principi d'Arquimedes

de Josep Maria Miró i Coromina.

El principi d'Arquimedes

Ha arribat el dia que els "Cavallets de mar", el grup infantil de natació, comencin a nedar sense bombolla. Aquest moment crucial per als més petits de la piscina és el desencadenant perquè surtin a la superfície sospites, dubtes i temors.

L'Anna, la directora del club de natació, demana explicacions a en Jordi, l'entrenador dels Cavallets, després que alguns pares s'hagin queixat de com el noi ha gestionat la negativa a llançar-se a l'aigua d'un dels nens, que no vol fer-ho perquè està espantat. En Jordi assegura que ha actuat amb tacte i que no l'ha renyat ni espantat.

El problema, però, és un altre: els pares veuen amb inquietud i preocupació que, per tranquil·litzar-lo, l'hagi abraçat i li hagi fet un petó.

El Principi d'Arquimedes és una obra que obre interrogants sobre les pors contemporànies, les relacions humanes, els prejudicis i la confiança.

No recomanada per a menors de 14 anys


REPARTIMENT
ANNA Anna Terrades
LAURA Sandra Olmedo
HÈCTOR Àngel Mompó
JORDI Aleix Compte


EQUIP TÈCNIC
TÈCNICS Carles Castro
Rosa Xavier
Toni Arnau

REGIDOR Lluis Tuneu

DIRECCIÓ

Francesc Parcerisas


ACR Fals - El principi d'Arquimedes      ACR Fals - El principi d'Arquimedes      ACR Fals - El principi d'Arquimedes      ACR Fals - El principi d'Arquimedes      ACR Fals - El principi d'Arquimedes      ACR Fals - El principi d'Arquimedes      ACR Fals - El principi d'Arquimedes      ACR Fals - El principi d'Arquimedes      ACR Fals - El principi d'Arquimedes      ACR Fals - El principi d'Arquimedes      ACR Fals - El principi d'Arquimedes      ACR Fals - El principi d'Arquimedes      ACR Fals - El principi d'Arquimedes      ACR Fals - El principi d'Arquimedes      ACR Fals - El principi d'Arquimedes      ACR Fals - El principi d'Arquimedes      ACR Fals - El principi d'Arquimedes      ACR Fals - El principi d'Arquimedes      ACR Fals - El principi d'Arquimedes      ACR Fals - El principi d'Arquimedes      ACR Fals - El principi d'Arquimedes     

Nació Manresa 13-07-2018

Video

Petit reportatge 41è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera

Crònica de l'obra per al Premi Ciutat de Terrassa de Teatre

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar