El visitant nocturn


El grup de teatre de l'ACR de FALS presenta l'obra

El visitant nocturn

Adaptació dramàtica de l'obra de Maria Manuela Reina "El Pasajero de la Noche"

El visitant nocturn

Dues acabalades parelles celebren la seva vetllada habitual a la mansió d'una d'elles, a la qual hi assisteix la filla dels propietaris.

El sopar transcorre segons el previst: en el món de l'alta societat tot és banal i insignificant excepte l'últim cop financer amb el qual omplen encara més els seus comptes corrents.

Però la festa es veu interrompuda per un misteriós visitant que duu la ferma determinació de canviar per sempre més les seves superficials vides.

És una anàlisi precisa d'una societat on s'han perdut molts dels valors tradicionals i on el poder i els diners donen lloc a l'ambigüitat moral.


REPARTIMENT
JOAN Xavier Simón
XAVIER Antoni Arnau
ERNEST Jordi González
JÚLIA Anna Planas
MATILDE Nati Xaver
GABRIELA Aida Compte
VIGILANT Albert Bagués

EQUIP TÈCNIC
LLUM I SO Àngel Mompó
ADAPTACIÓ DRAMÀTICA Lluís Gavaldà
TRADUCCIÓ Francesc Parcerisas
Lluís Tuneu
FOTOGRAFÍA PORTADA Rosa Xavier
DISSENY GRÀFIC Xavier Simon

DIRECCIÓ

Francesc ParcerisasACR Fals - El visitant nocturn       ACR Fals - El visitant nocturn       ACR Fals - El visitant nocturn       ACR Fals - El visitant nocturn       ACR Fals - El visitant nocturn       ACR Fals - El visitant nocturn       ACR Fals - El visitant nocturn       ACR Fals - El visitant nocturn       ACR Fals - El visitant nocturn      
Si desitja disposar d'una còpia de bona qualitat, només ha de sol·licitar-ho amb un correu electrònic indicant la referència de la foto i procedirem a enviar-la mitjançant un correu electrònic.


Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar