Com deuen... llaurar els cargols


El grup de teatre de l'ACR de FALS presenta l'obra de Francesc Parcerisas i Lluis Tuneu

Com deuen... llaurar els cargols

Com deuen... llaurar els cargols

Com deuen... llaurar els cargols. Com una frase tan innocent, pronunciada després d'una pluja d'estiu, pot amagar els secrets de tota una vida?

Hem pensat mai que hi ha persones que se'n van, i la seva història, el seu pas pel món, ha estat com una carta tancada que no s'ha obert mai?

Una obra per ... anar més lluny del que puguem veure.


REPARTIMENT
RAMONA Rosa Xavier
VALENTI Josep Centelles
PAU Aleix Compte
MARIA Pilar Gamisans
LEONOR Isabel Galobart
CARME Queralt Rodriguez
CARTER Xavi Simon
PERE Jordi Gonzalez
Amb la col·laboració de Joel Clotet, Gerard Pich, Joan Gispets, Jordi Centelles i Guillem Centelles.

EQUIP TÈCNIC
FILMACIÓ David Cornadó
ESCENOGRAFIA I VESTUARI Rosa Solé
TECNIC DE LLUMS Lluis Gavaldá
FOTOGRAFIA Ricard Durán
REGIDOR Lluís Tuneu
AJUDANTIA Anna Planas
MAQUILLATGE Paquita Puigdellivol
AJUDANT TÈCNIC Josep Serra

DIRECCIÓ

Francesc Parcerisas

ACR Fals - Com deuen llaurar els cargols     ACR Fals - Com deuen llaurar els cargols     ACR Fals - Com deuen llaurar els cargols     ACR Fals - Com deuen llaurar els cargols     ACR Fals - Com deuen llaurar els cargols     ACR Fals - Com deuen llaurar els cargols     ACR Fals - Com deuen llaurar els cargols     ACR Fals - Com deuen llaurar els cargols     ACR Fals - Com deuen llaurar els cargols     ACR Fals - Com deuen llaurar els cargols     ACR Fals - Com deuen llaurar els cargols     ACR Fals - Com deuen llaurar els cargols     ACR Fals - Com deuen llaurar els cargols     ACR Fals - Com deuen llaurar els cargols     ACR Fals - Com deuen llaurar els cargols     ACR Fals - Com deuen llaurar els cargols     ACR Fals - Com deuen llaurar els cargols     ACR Fals - Com deuen llaurar els cargols     ACR Fals - Com deuen llaurar els cargols     ACR Fals - Com deuen llaurar els cargols    
Si desitja disposar d'una còpia de bona qualitat, només ha de sol·licitar-ho amb un correu electrònic indicant la referència de la foto i procedirem a enviar-la mitjançant un correu electrònic.


Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar