Sis setmanes amb en Michael


El grup de teatre de l'ACR de FALS presenta la comedia

Sis setmanes amb en Michael

de creació pròpia.

Sis setmanes amb en Michael

L'esposa d'un predicador contracta els serveis d'un professor de ball a domicili. Inicialment, aquesta relació professional es mostrarà complicada: els seus caràcters són oposats.

Però lliçó a lliçó, anirem descobrint els objectius d'ella, i què hi ha darrere la mordacitat, ironía i mal geni del professor de ball.

"Sis setmanes amb en Michael" ens mostra l'itinerari interior que els dos únics protagonistes han de recórrer per trencar barreres, saltar obstacles i vèncer els prejudicis que massa sovint ens allunyen dels altres.

Emmirallant-nos en la seva experiència vital, tenim l'oportunitat de reflexionar sobre la nostra relació amb els altres.INTÈRPRETS
Anna Planas Aleix Compte

EQUIP TÈCNIC
PRODUCCIÓ ACR de Fals
REGIDORS Lluís Tuneu i Jordi Gonzalez
AUDIOVISUAL Rosa Xavier
Josep Curt
LUMINOTÈCNIA Josep Serra
DECORATS Josep Centelles
VESTUARI Rosa Solé
CARACTERITZACIÓ Paquita Puigdellívol
DIRECTOR DE BALL Joan Pons

DIRECCIÓ GENERAL

Francesc ParcerisasACR Fals - sis setmanes amb en Michael     ACR Fals - sis setmanes amb en Michael     ACR Fals - sis setmanes amb en Michael     ACR Fals - sis setmanes amb en Michael     ACR Fals - sis setmanes amb en Michael     ACR Fals - sis setmanes amb en Michael     ACR Fals - sis setmanes amb en Michael     ACR Fals - sis setmanes amb en Michael     ACR Fals - sis setmanes amb en Michael     ACR Fals - sis setmanes amb en Michael     ACR Fals - sis setmanes amb en Michael     ACR Fals - sis setmanes amb en Michael     ACR Fals - sis setmanes amb en Michael     ACR Fals - sis setmanes amb en Michael     ACR Fals - sis setmanes amb en Michael     ACR Fals - sis setmanes amb en Michael     ACR Fals - sis setmanes amb en Michael     ACR Fals - sis setmanes amb en Michael     ACR Fals - sis setmanes amb en Michael     ACR Fals - sis setmanes amb en Michael    
Si desitja disposar d'una còpia de bona qualitat, només ha de sol·licitar-ho amb un correu electrònic indicant la referència de la foto i procedirem a enviar-la mitjançant un correu electrònic.


5 Premis al concurs de Sant Feliu de Codines
El 6 d'abril, es va celebrar la gala de premis del Concurs de Sant Feliu de Codines.

Va ser una nit molt especial pel grup de Fals, ja que va ser el mes premiat!

concurs teatre
Llista de tots els premis obtinguts pel muntatge "Sis setmanes amb en Michael":
- 2on Premi: Millor Obra
- 1er Premi: Millor Actriu Principal
- 1er Premi: Millor Actor Principal
- 2on Premi: Millor Direcció
- 3er Premi: Millor Escenografia
Destacar, que el 2on Premi a Millor Direcció per Francesc Parcerisas, va ser el Premi número 100 que rep l'ACR de Fals, al llarg de la seva trajectòria!

Actualment, doncs, l'ACR de Fals, pot dir que ha superat el llistó dels 100, amb un total de 101, premis acumulats.

I sobretot, destacar la feinada de tot l'equip de producció. Aquest muntatge sense totes les peces encaixades no s'hagués pogut fer mai.

Enhorabona i felicitats!!!

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar