Preparació Pessebre Vivent del Bages 2011/2012

V A R I S
AVÍS A TOTS ELS RESPONSABLES DELS QUADRES

El diumenge 13 de novembre, s'haria de tenir revisada la situació elèctrica dels diferents quadres per tal d'informar als tècnics de les possibles incidències de cada quadre.

REPARTIMENT PESSEBRE 2011-2012 (provisional)

A fi i efecte de poder confeccionar el programa del pessebre d'enguany, us agrairíem que comuniquéssiu les altes i les baixes, abans del dia 20 de novembre.

Ja sabeu que el pessebre és obert a tothom, d'aquesta manera podeu fer extensible als vostres amics, familiars i coneguts la possibilitat de participar-hi.

D'aquests canvis i noves incorporacions, preguem que ho comuniqueu a la
Marta Grau, telf. 93 836 82 82 o bé al Toni Arnau, telf. 93 836 90 38

CANVI I REVISIÓ DE ROBA

Els diumenges 13 i 20 de novembre, a partir de les 7h de la tarda, es revisarà i canviarà la roba de Pessebre al Casal del poble.

Cal que ho tingueu en compte totes aquelles persones que s'han donat d'alta o que canvien de quadre o bé que tinguin algun problema amb el vestuari.

Les persones que es donen de baixa o que tinguin roba de pessebre a casa i no la utilitzin, agrairíem que la retornéssiu els mateixos dies indicats, per tal de saber de quina roba disposem.

Cal tenir en compte que la gent que està més lluny del públic hauria de portar roba clara, i la gent que està més a prop pot portar roba més fosca.

NOTA: Recordeu que per facilitar les comunicacions informatives ens podeu passar el vostre correu electrònic i d'aquesta manera tindreu la informació més ràpidament i contribuirem amb l'estalvi de paper.

Dies 6,8 i 11 de desembre de 2011
Com cada any per aquestes dates, hem de fer les reparacions d'actes vandàlics, neteja i decoració dels quadres, preparació dels camins i circuits del públic, etc. per tal que el dia 18 es puguin començar les actuacions, a ser possible sense complicacions.

La junta directiva de l'Associació Cultural Recreativa de Fals, per tal de començar a preparar el pessebre d'enguany, té el plaer de convocar-vos per a participar en les tasques necessàries per a preparar tots els equipaments perquè, un any més, el Pessebre Vivent del Bages segueixi sent un espectacle de gran qualitat, digne de l'esforç i la dedicació que feu tots vosaltres any rere any.

El dia 11 es farà l'assaig general per a provar que tots els quadres i equipaments estan preparats per poder començar les representacions el diumenge següent.

Moltes gràcies a tots per la vostra valuosa col·laboració

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar