Sorteig de 3 grans paneres per obres socials del poble de Fals

Primer premi: 6.513

Segon premi: 4.536

Tercer premi: 8.748

Sorteig del 22 de desembre de 2016
Enguany no ha sortit premiades la primera i tercera panera que l'Associació Cultural Recreativa de Fals havia posat a la venda combinats amb el sorteig de Nadal, quins beneficis, tal com indiquen les butlletes, van destinats a obres socials del poble de Fals.

Per aquesta raó, des de l'Entitat, voluntàriament i com a col·laboració desinteressada, s'ha acordat fer la donació d'una Gran Panera al Banc d'Aliments de Fonollosa, en la qual hi hagi una quantitat important de productes alimentaris, similar en cost al de les paneres que no han sortit premiades, que pugui ajudar durant un temps a les famílies necessitades del Municipi.

Per tant i tal com estava anunciat, serà lliurada aquesta Panera a l'Ajuntament de Fonollosa en forma de vals perquè les famílies beneficiades puguin anar retirant del Rebost de l'Anna de Fals els productes que es vagin necessitant fins a completar el valor assignat a cada familia.

En aquest mateix acte, i també com estava anunciat, farem el sorteig d'una magnifica Panera entre tots els assistents, menjarem coca i beurem mistela.

Pensem que d'aquesta forma, apart de poder celebrar l'esdeveniment, des del poble de Fals, farem una bona obra de solidaritat envers els nostres veïns que no estan passant per bons moments.

No cal dir que ens agradarà molt la vostra presència en aquest acte i tanmateix que feu extensiva aquesta nota als vostres familiars i amics.

Us esperem el 6 de gener a la plaça de l'església de Fals.

La Junta de l'A.C.R. de Fals


NOTES:

1.- Les paneres seran lliurades el dia 6 de gener de 2017, a les 12:00 del matí a la plaça de l'església de Fals, als posseïdors de les butlletes de les cuals les quatre últimes xifres coincideixin amb les del primer, segon i tercer premi de la Lotería Nacional del dia 22 de desembre de 2016.

2.- Aquesta butlleta caduca el mateix dia i hora del lliurament de les paneres.

3.- En el decurs de l'acte es sortejará una magnífica panera.

4.- En cas de no sortir premiada alguna panera, el seu valor equivalent serà donat a obres socials.

5.- El viatge, el cap de setmana i el dinar s'han de realitzar en el termini d'un any.

6.- Tota butlleta estripada o esmenada serà nul·la.

7.- Telèfon d'informació: 93 836 80 03

facsímil butlleta panera 1975

Facsímil butlleta panera 1975
     
facsímil butlleta panera

Facsímil butlleta panera 2016
     

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar