Visita al poble francès de Fals 2020

Fa 2 anys que les nostres amigues i amics del poble de Fals de França ens van visitar i ja fa unes setmanes que hem començat a fer els preparatius per viatjar nosaltres al seu poble, on ens acolliran amablement.

El viatge serà del divendres 8 al diumenge 10 de maig, amb sortida amb bus el divendres a les 18h del Casal de Fals. Ens allotjarem en cases particulars de les persones que participen a l'intercanvi i farem diferents visites i activitats de germanor.

Si vols venir al viatge la data límit per apuntar-t'hi és el diumenge 5 d'abril i ho pots fer enviant un correu a inscripcionsfals@gmail.com indicant "Viatge Fals França" a l'assumpte o bé trucant al 610443584 (Alfons). Es preveu que siguem un bon número de persones i que sigui un viatge molt engrescat!

T'animes a viatjar?

Organitza:

Ajuntament de Fonollosa
Associació Cultural i Recreativa de Fals
Cooperativa UMAC
Parròquia de Fals
Amb la participació dels amics i amigues del col·lectiu de Veïns de Fals

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar