Visita al poble francès de Fals

Benvolguts,

Ja han passat 2 anys des de la última visita que ens van fer els nostres amics del poble francès de Fals i, continuant amb les accions d'intercanvi, aquest any els retornarem la visita. Els dies escollits per visitar França són el proper cap de setmana del 4 i 5 de juny.

Enguany serà la cinquena visita oficial que es farà, després de l'acte d'agermanament entre els dos pobles de Fals que es va fer l'any 2004.

La sortida des del nostre poble es farà el dissabte al matí, i la tornada el diumenge a la nit. Durant la nostra estada ens allotjarem a cases particulars. El desplaçament està previst que es faci en autocar, tot i que els detalls els decidirem entre tots els interessats en viatjar uns dies abans del desplaçament.

Tothom que estigui interessat en viatjar podrà comunicar-ho durant els dies de Festa Major a la Glòria Garriga, el Joaquim Busom o a l'Alfons Parcerisas, o bé enviar un correu electrònic a l'adreça inscripcionsfals@gmail.com indicant "Fals França" a assumpte. La data límit per apuntar-se és el dia 22 de maig.

Organitza:

Ajuntament de Fonollosa
Associació Cultural i Recreativa de Fals
Cooperativa UMAC
Parròquia de Fals
Amb la participació dels amics i amigues del col·lectiu de Veïns de Fals


VISITA A FALS DE FRANÇA 2016
ACR Fals - Visita Fals de Franca

Després de dos anys, Fals (Fonollosa) s'ha retrobat de nou amb els germans francesos de Fals (Lot et Garonne). L'acolliment, la festa i alegria de la trobada farà que els dos anys per retrobar-nos se'ns facin llargs.

A l'arribada vam fer un dinar de germanor cuinat entre els Falsinencs francesos, a la tarda vam recórrer carrers i monuments d'Agen amb una divertida gimcana de preguntes on vam ser premiats amb alguns dolços.

Al vespre, com un sopar de festa major, vam poder, després de l'entrega per les dues parts d'obsequis i records, gaudir d'un gran banquet acompanyat amb música ambient i alguns vins de la terra.

Els que encara els hi quedaven forces, van ballar fins ben entrada la nit.

Al matí, amb les energies recuperades, vam anar a Donzac a visitar el museu "Conservatoire des Métiers d'Autrefois", amb la representació de més de 10 oficis i eines de tots els temps, una classe d'inicis de la república i l'arribada al camp de la industrialització. Després varem tornar a la "Salle de fêtes" i varem dinar tots plegats. Més tard, ens varem acomiadar dels nostres germans i amics cantant els nostres respectius himnes.

Amb els anys es fa més fort el llaç d'amistat.

Laia Capellas i Glòria Garriga

Visita Fals de Franca

ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca     ACR Fals - Visita Fals de Franca    

Fotos de Laia Capellas i Glòria Garriga

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar