RECORDATORIS

Diumenge dia 17 de maig de 2015, al migdia
Cobrament quotes de socis

cobrament quotes

Atenció, les quotes de socis es posaran en breu al cobrament.

Per evitar devolucions innecessàries de rebuts, us agrairem que ens informeu, si ha canviat, del compte bancari actualitzat.

Per qualsevol modificació en el número de compte de la domiciliació bancària, o per domiciliar la quota (si encara no ho teniu), lliureu el formulari de domiciliació bancària corresponent a la persona responsable.

Si l'entitat bancària retorna a l'ACR el rebut de la quota d'associats per motius directament imputables al soci o sòcia, aquest, a part de la quota corresponent, pagarà la comissió que el banc hagi aplicat (3 € aproximadament). Recordeu que s'ha de notificar amb antelació al mes de cobrament qualsevol canvi de número de compte (mitjançant el formulari de domiciliació bancària).

Els que no tingueu els rebuts domiciliats, podeu passar-los a pagar el
diumenge dia 17 de maig de 2015 de les dotze a les dues del migdia al casal.


Comunicats a socis

cobrament quotes

Els qui vulgueu obtenir la informació de les activitats que es porten a terme durant tot l'any a través de correu electrònic, recordem que podeu donar el vostre e-mail a qualsevol membre de la Junta o directament al email de l'ACR.

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar