Festa de Reis Casal Gent Gran

Dimecres 7 de gener de 2015 a les 4 de la tarda
Celebrarem la festa de Reis amb l'amic invisible.

Cada persona portarà un regal que com a màxim pot valer 3€

Ens acompanyarà un grup musical que ens oferirà nadales.

El patge Real de Ses Majestats els Reis d'Orient ens portarà uns tortells que podrem menjar-nos tots plegats petant la xerrada, això sí els no socis hauran de pagar 2€ si els volen disfrutar!!!

BONES FESTES!

Recordem que les activitats de cada setmana es reinicien el dia 7 de gener del 2015

ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran         ACR Fals - festa reis casal gent gran        


Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar