Diumenge 11 de maig de 2014 a dos quarts de set del vespre

1000 anys torres de Fals

TORRES DE FALS, FONOLLOSA

Situat en un espai idíl·lic a tocar de la riera de Fonollosa, trobem aquest magnífic conjunt monumental integrat per les restes de l'antic castell de Fals. Les dues torres, una d'elles del s.XI, l'església de Sant Vicenç i la rectoria.

Visita guiada a càrrec de Francesc Junyent

1000 anys torres de Fals

Els Amics de l'Art Romànic organitzen un
Concert del Grup Maia a les Torres de Fals

Es tracta d'un nou projecte integrat pels músics Natxo Tarrés (Gossos), Maru di Pace, Albert G.Galbany, (Àniam) i Marta Serra.

Una invitació a un viatge sonor a través de l'escolta contemplativa. Guiats pel so d'instruments d'arreu com l'arpa, la guitarra, el bansuri, sànsula, pandero,etc.

Un concert que ens conduirà cap a una experiència profunda i captivadora cap al silenci.

Preu de l'entrada: 10€

US HI ESPEREM!

Un cop més, la nostra entitat organitza el cicle de Música i Romànic. És un acte on la música és la protagonista però acompanyada d'uns determinats entorns, preferentment medievals, que ens permet acostar-nos una mica més al patrimoni de casa nostra.

Amics de l'Art Romànic, volem aprofitar-ho fent breus explicacions històriques dels llocs triats. D'ara en endavant, seguirem cercant els llocs històrics per poder fusionar la música amb l'arquitectura medieval, per agermanar les velles pedres amb les notes musicals. El nostre desig és anar-ho portant a la pràctica, com més anys possibles, millor. La participació de tots plegats, col·laboradors i públic, és la clau de l'èxit i un estímul per a la nostra il·lusió per seguir preparant més edicions de Música i Romànic.

Moltes gràcies a tothom!

Amics de l'Art Romànic del Bages

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar