Pessebre Vivent del Bages 2013 - 2014

N O T E S
Altes i baixes

- A fi i efecte de poder confeccionar el repartiment del Pessebre d'enguany, us agrairíem que comuniquéssiu les altes i les baixes, abans del dia 20 de novembre.

- Ja sabeu que el pessebre és obert a tothom, d'aquesta manera podeu fer extensible als vostres amics, familiars i coneguts la possibilitat de participar-hi.

- D'aquests canvis i noves incorporacions, preguem que ho comuniqueu a la Marta Grau, telf. 93 836 82 82, mail: martagrau37@gmail.com o bé al Toni Arnau, telf. 93 836 90 38

Canvi i revisió de la roba

Els diumenges 10 i 17 de novembre, a partir de les 7h de la tarda, es revisarà i canviarà la roba de Pessebre al Casal del poble.

Cal que ho tingueu en compte totes aquelles persones que s'han donat d'alta o que canvien de quadre o bé que tinguin algun problema amb el vestuari.

Les persones que es donen de baixa o que tinguin roba de pessebre a casa i no la utilitzin, agrairíem que la retornéssiu els mateixos dies indicats, per tal de saber de quina roba disposem.

Cal tenir en compte que la gent que està més lluny del públic hauria de portar roba clara, i la gent que està més a prop pot portar roba més fosca.

Notes

Recordeu que per facilitar les comunicacions informatives ens podeu passar el vostre correu electrònic i d'aquesta manera tindreu la informació més ràpidament i contribuirem amb l'estalvi de paper.

Qui necessiti llenya pel Pessebre es pot posar en contacte amb el Josep Mª Sarri (telf. 93 836 81 84 )

Moltes gràcies

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar