Operetta

Dimecres 9 d'octubre del 2013 a les 6 de la tarda

CASAL DE LA GENT GRAN

El teatre Kursaal de Manresa ofereix una representació teatral a preu especial de 6 € per a majors de 65 anys.

OPERETTA
de Jordi Purtí i Cor de Teatre



teatre

El manresà Jordi Purtí i la companyia Cor de Teatre tornen al Kursaal amb aquest espectacle divertidíssim que apropa l'espectador a l'òpera a través de la imaginació i la rialla. Històries d'amor i desamor, plenes de màgia, teatre i humor, en una invitació a deixar-se seduir per 26 cantants-actors capaços d'utilitzar el seu cos com a instrument i de sorprendre tots els espectadors. L'èxit al Teatre Nacional de Catalunya, al Teatre Poliorama, al Gran Teatre del Liceu, un Premi Butaca i una extensa gira per Europa avalen aquesta proposta.

Els interessats podran fer la reserva d'entrades a l'Assumpció Griera
(telèfon 93 836 90 22), abans de l'1 d'octubre.

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar