Jaume Sala

Músic i professor de música de Secundària dirigeix, entre d'altres projectes, els següents cors: Cor Sant Esteve de Castellar del Vallès, Cor VINE de Terrassa i el Cor de Noies de Matadepera. Dirigeix també la secció aleví de la Jove Orquestra Simfònica de l'Anoia.

Com a professor especialista ha treballat tant en els cursos de Direcció Coral de la FCEC, dels quals ha estat coordinador, com en els del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC), la Federación Coral Aragonesa, en els Cursos de Musica Popular i Tradicional a Torroella de Montgrí (FESTCAT) i de l'AEMCAT (Associació d'Ensenyants de Música de Catalunya). Ha participat en projectes educatius de l'IMEB de Barcelona, del Conservatori del Liceu de Barcelona i col·labora en el Projecte Òpera a les Escoles de l'Ajuntament de Sabadell.

A banda, ha estudiat l'enfocament terapèutic de la veu amb Thomas Clements, percussió amb Mauricio Molina i Riad Ahmed, ha rebut classes de cant de mestres de diversos països, Índia (Ritwick Sanyal) i Bulgària (Galya Haralambieva) entre d'altres. Dirigeix, a més, tallers i conferències sobre els harmònics de la veu en diversos camps (cors, musicoteràpia i conservatoris superiors de música).

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar