Cómeme el coco negro

Diumenge 17 de febrer de 2013, a dos quarts de set del vespre
CASAL DE FALS

El Grup Escènic "La Tramoia" de Santpedor presenta l'espectacle

"Cómeme el coco negro"
de Jordi Millán (La Cubana)

L'obra "Cómeme el coco negro" ens presenta la companyia de revista "Teatro Cubano" que està formada per artistes en el penúltim graó de la seva carrera professional que fan la gira amb l'espectacle del mateix nom.

I a partir d'aquí ja no podem explicar res més.

Tothom sap que els espectacles de La Cubana guarden sorpreses i per aquells que hagin vist aquesta obra saben que és important mantenir-ne el secret, doncs forma part de l'espectacle.


De tots els muntatges que la Tramoia ha posat en escena és aquesta obra la que fa temps que voliem i no ens atreviem a representar, doncs sempre ens havia fet molt respecte la seva complexitat, tan tècnica com artística. Finalment després d'una profunda reflexió, tenint l'inestimable col·laboració de La Cubana, amb molts esforços i treball per part de tot el grup i col·laboradors, avui els presentem a tots vostès la divertida comèdia "Cómeme el coco negro", tot esperant que el sortit de plomes, lluentons, cançons i acudits de doble intenció els faci passar una bona estona.

comeme el coco negro

I als espectadors d'una certa edat els faci reviure imatges i situations d'un món en un temps esbojarrat i entranyable que fins no fa gaire tenia un gran protagonisme a la nostra societat. Per els més joves els hem de dir que la revista, avui un gènere quasi desaparegut, va divertir a varies generacions amb els seus cantants, ballarines, vedettes, actors i actrius còmiques en una època de problemes i penúries.

Als de més edat els recordarà les festes majors del poble on la companyia de revista era el plat fort a l'envelat. Qui no s'ha imaginat estar als braços d'una supervedette? Qui no ha somiat cantar amb la motxilla de plomes a les espatlles en un escenari ple de llum i color?. Qui no ha tingut la il-lusió de formar part d'un espectacle?.

Amb aquesta obra té aquestes possibilitats.... i més.

Deixi's sorprendre i gaudeixi de l'espectacle.

Grup Escènic La Tramoia de Santpedor

Agraïments:
A totes aquelles persones i entitats que ens han ajudat a tirar endavant aquest projecte de les maneres més diverses i en especial a: Companyia La Cubana, Mas Torrebruna, Gall pintors, Llibreria Timbaler, Colla de carnaval "As cariocas locas" de Reus, Ramon Cruz, MELEN papers, Ajuntament de Sant Martí de Torroella i Ajuntament de Santpedor.

Es prega la MÀXIMA PUNTUALITAT en l'entrada a la sala per respecte al grup actuant

ACR Fals - comeme el coco negro
ACR Fals - comeme el coco negro
ACR Fals - comeme el coco negro
ACR Fals - comeme el coco negro
ACR Fals - comeme el coco negro
ACR Fals - comeme el coco negro
ACR Fals - comeme el coco negro
ACR Fals - comeme el coco negro
ACR Fals - comeme el coco negro
ACR Fals - comeme el coco negro
ACR Fals - comeme el coco negro
ACR Fals - comeme el coco negro
ACR Fals - comeme el coco negro
ACR Fals - comeme el coco negro
ACR Fals - comeme el coco negro
ACR Fals - comeme el coco negro
ACR Fals - comeme el coco negro
ACR Fals - comeme el coco negro
ACR Fals - comeme el coco negro
ACR Fals - comeme el coco negro


Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar