100% TRICICLE (CLOWNIC)

Dimecres 13 de febrer del 2013 a les 6 de la tarda

CASAL DE LA GENT GRAN

El teatre Kursaal de Manresa ofereix una representació teatral a preu especial de 6 € per a majors de 65 anys.

100% TRICICLE (CLOWNIC)


teatre

La segona companyia d'El Tricicle - dirigida pels mateixos Mir, Gràcia i Sans a imatge i semblança seva - posa en solfa els millors gags dels trenta anys d'història de la companyia de mim més popular.

Una antologia dels millors moments dels 7 espectacles que ha creat el Tricicle: "Manicomic", "Exit", "Slastic", "Terrific", "Entretres", "Sit" i un petit tastet de l'última creació, "Garrick", que els tres actors imiten de l'original amb gran exactitud. Una còpia, però de marca. El lema de "100% Tricicle", com tots els altres: un somriure cada deu segons.

Els interessats podeu apuntar-vos abans del 5 de febrer a l'Assumpció Griera (telf. 93 836 90 22) per el mòdic preu de nomès 6 euros.

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar