El Poema de Nadal


El grup de teatre de l'ACR de FALS amb la participació dels JOVES MUSICS

presenta el

Recital del Poema de Nadal

de Josep Maria de Sagarra

poema de nadal

A "El poema de Nadal", Josep Maria de Sagarra va voler fer una revisió personal d'una peça incorporada a la tradició catalana. Publicat el 1931, el poema va quallar en l'imaginari de la gent de forma immediata i es va convertir en un dels relats més arrelats en la nostra cultura.

Aquesta recreació del naixement de Jesús i el pelegrinatge dels pastors en unes dates tan assenyalades, alades, tenim l'oportunitat de retrobar-nos amb tot un clàssic popular del Nadal i, a més, retre un homenatge a la figura de Josep Maria de Sagarra.


DIRECCIÓ

Francesc Parcerisas


Després de la representació tindrem una degustació de torrons, coca, cava i mistela.

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar