Pessebre Vivent del Bages 2012 - 2013

N O T E S
Altes i baixes

- A fi i efecte de poder confeccionar el programa del pessebre d'enguany, us agrairíem que comuniquéssiu les altes i les baixes, abans del dia 11 de novembre.

- Ja sabeu que el pessebre és obert a tothom, d'aquesta manera podeu fer extensible als vostres amics, familiars i coneguts la possibilitat de participar-hi.

- D'aquests canvis i noves incorporacions, preguem que ho comuniqueu a la Marta Grau, telf. 93 836 82 82 o bé al Toni Arnau, telf. 93 836 90 38

Canvi i revisió de la roba

El dissabte 24 i el diumenge 25 de novembre de 7h a 9h del vespre, es revisarà i canviarà la roba de Pessebre al Casal del poble.

Cal que ho tingueu en compte totes aquelles persones que s'han donat d'alta o que canvien de quadre o bé que tinguin algun problema amb el vestuari.

Les persones que es donen de baixa o que tinguin roba de pessebre a casa i no la utilitzin, agrairíem que la retornéssiu els mateixos dies indicats, per tal de saber de quina roba disposem.

Cal tenir en compte que la gent que està més lluny del públic hauria de portar roba clara, i la gent que està més a prop pot portar roba més fosca.

Novetat del pessebre

Aquest any es donarà pa i botifarra a tota la gent del públic (en comptes d'espetec) i també n'hi haurà per tots els participants al pessebre. Es farà un tiquet per dia i persona amb dret a pa i botifarra.

Moltes gràcies

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar