La mort i la donzella

Dissabte 29 de setembre de 2012 a les 10 de la nit
el Retaule

El Grup "EL RETAULE" de Manresa

presenta la lectura dramatitzada de l'obra

La mort i la donzella

Original d'Ariel Dorfman, adaptació de Lluís Tuneu

SINOPSI DE L'OBRA

Paulina Salas és una dona amb cicatrius a l'ànima. Anys enrere va ser segrestada, humiliada i violada pels sicaris de la Junta militar xilena. Però ara el país prospera en la primavera de la democràcia i se suposa que botxins i víctimes conviuen tranquil·lament. Fins que els sembla que es troben cara a cara. Aleshores, la ràbia, la set de justícia i el dubte s'entrellacen amb violència. I esclaten davant la consciència de l'espectador.

La mort i la donzellaGeneralitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar