Futbol al Casal

Dijous dia 23 d'agost de 2012

Supercopa d'Espanya
entre el Barça i el Madrid

a les 22:30 al Camp Nou per TVE1

En pantalla gegant.

Es servirà el sopar a les 21:30, per anar fent ambient, i caldrà apuntar-se a
Marta tel. 93 836 80 03 (data límit 22 d'agost)

Capacitat limitada a l'aforament del local.futbol

futbol       futbol
futbol
futbol


El FC Barcelona tornarà a disputar la Supercopa d'Espanya, per quart any consecutiu, després de portar-se la Copa del Rei contra l'Athletic Club, i, de nou, el primer equip blaugrana es veurà les cares amb el seu màxim rival, el Reial Madrid, com ja va passar l'any passat. En l'edició anterior, els barcelonistes es van emportar el títol després d'empatar en l'anada per 2-2, i d'imposar per la mínima al Camp Nou per 3-2. L'enfrontament de la Supercopa tindrà un al·licient afegit. Serà el primer títol que Tito Vilanova disputarà com a entrenador del FC Barcelona després de la marxa de Pep. Tito, per tant, s'estrenarà en un partit immillorable: el Clàssic Barça-Madrid, però, Vilanova haurà de viure el seu debut des de la grada, ja que està sancionat amb un partit pels incidents ocorreguts en l'anterior edició. Succeirà el mateix amb José Mourinho, encara que l'entrenador madridista es perdrà l'anada i la tornada del torneig, ja que la seva sanció és de dos partits.

Barca i Madrid s'han vist les cares en cinc ocasions en el torneig. Aquesta, per tant, serà la sisena vegada que es repeteixi el Clàssic a la Supercopa d'Espanya. El balanç és favorable, de moment, per al conjunt madridista, ja que ha guanyat quatre vegades. No obstant això, cal recordar que la temporada anterior el Barça es va emportar el títol per primera vegada contra el Reial Madrid, i, a més, fa tres anys consecutius proclamant-se campió.

D'altra banda, el primer equip blaugrana és el Rei de Copes d'aquesta competició, amb 10 títols a les seves vitrines enfront dels 8 dels homes de Mourinho. Els barcelonistes també guanyen en el nombre de vegades que han disputat la Supercopa. El primer equip del Barça ha jugat 17 vegades aquest torneig, mentre que els madridistes ho han fet en 12 ocasions.

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar