El charlatan

Diumenge 3 de juny de 2012 a les set del vespre
Festa Major 2012

TEATRE DE GUERRILLA

"El xarlatan"

Quim Masferrer, de la companyia Teatre de Guerrilla, utilitza en el seu nou muntatge l'estètica dels clàssics xarlatans que en els anys cinquanta venia mantes o "crecepelo" pels pobles per demostrar que"es tracta d'una figura plenament vigent", segons ha dit el director, actor i autor.

Descarat, divertit, cregut, hipòcrita, tendre, farsant, manipulador, simpàtic, mercenari, proper, humà... són alguns dels adjectius que ens serveixen per definir el personatge protagonista de l'espectacle El Xarlatan.

Carregat de "bones" intencions, El Xarlatan passeja les seves prèdiques i el seu mètode innovador els escenaris d'arreu del país per fer-vos veure la càrrega de males energies que constantment amenacen les vostres vides. El Xarlatan us canviarà la vida! Ell té la solució a tots els vostres problemes. Ell us guarirà de tots els mals i us donarà la clau per prevenir les fatalitats. A canvi de què? A canvi de res!

Teatre de Guerrilla recupera, amb aquest nou espectacle, la figura romàntica d'un personatge tan excèntric i entranyable com és el del xarlatà. Observadors de la realitat i utilitzant l'humor corrosiu que sempre ha caracteritzat els espectacles de la companyia, El Xarlatan ens projecte una visió àcida, irònica i còmica sobre la infinitat de mètodes i l'allau de teràpies que ens prometen ajudar-nos a aconseguir el nostre benestar i, de retruc, la tant anhelada felicitat.

teatre de guerrilla

Capacitat limitada a l'aforament del local.

Vídeo de l'estrena del Xarlatan a Barcelona

Els espectadors diuen:

Ajuntament de Fonollosa Col·labora:
AJUNTAMENT DE FONOLLOSA

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar