Visita al poble francès de Fals

Benvolguts,

Continuant amb les activitats bianuals d'agermanament amb el poble occità de Fals, els propers dies 12 i 13 de maig ens desplaçarem a la localitat francesa.

Com ja s'ha fet en anteriors ocasions, sortiríem del nostre poble el dissabte 12 ben d'hora per arribar a Fals de França abans del migdia, on ens rebran els nostres amics. Com en anteriors ocasions ens allotjarem en cases particulars, i retornarem a casa nostra el diumenge al vespre. El desplaçament el faríem en autobús per millor facilitat i comoditat.

Per organitzar la nostra visita a França, qui desitgi anar-hi caldria que s'apuntés abans del dia 9 d'abril, ja que hem de comunicar-ho als nostres amics francesos, i per tal que podem fer una reunió prèvia al viatge.

Per apuntar-vos al viatge a Fals de França, podeu apuntar-vos a:

Alfons Parcerisas 610443584 o parcerisasra@gmail.com

Organitza:

Ajuntament de Fonollosa
Associació Cultural i Recreativa de Fals
Associació de Veïnes i Veïns de Fals
Cooperativa UMAC
Parròquia de Fals


VISITA A FALS DE FRANÇA 2012

Els dies 12 i 13 de maig, els veïns del poble de Fals -Bages- han visitat als veïns de Fals -Occitània- a França, per continuar els actes d'agermanament entre aquestes dues petites poblacions de característiques molt similars, que va començar fer-se a finals de juliol de 2004.

Enguany a la visita ens han acompanyat l'Alcalde de Fonollosa, i tres regidors de l'Ajuntament, i els nostres amics francesos ens han fet de guies turístics per anar a visitar la bonica població medieval de Nérac i fer un recorregut fluvial pel riu Baïse, a més d'anar a un celler de vins de Brulhois, tot amanit amb bona taula, ball i molta conversa.

Des de juliol de 2004, s'han efectuat diverses visites reciproques per part dels habitants dels dos pobles, distanciats en 397 km. essent els aspectes més rellevants, la bona sintonia, l'afecte mutu, la bona acollida i les ganes de continuar amb les visites d'agermanament.

Es de destacar la importància que a banda i banda de la frontera, dos pobles que coincideixen en el topònim, siguin capaços de mostrar les seves pròpies formes culturals, la seva forma de fer i de relacionar-se sense que existeixi cap frontera divisòria.

La propera visita correspondrà fer-la als veïns francesos, i està programada per la primavera de 2014.

ACR Fals - visita Fals de França          ACR Fals - visita Fals de França          ACR Fals - visita Fals de França          ACR Fals - visita Fals de França          ACR Fals - visita Fals de França         


Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar