FONOLLOSA DECIDEIX

COLLBAIX

Com ja sabeu l'any 2010 es va crear al nostre municipi la plataforma per la independència "Fonollosa Decideix", en que totes les entitats del poble hi varem col·laborar organitzant algun que altre acte.

La idea d'aquesta plataforma es la de continuar avençant en paral·lel a l'ACN (Assemblea Nacional Catalana) i participar d'aquelles activitats que organitzin al territori i també constituir la nostra pròpia Assemblea.

El proper dia 15 d'abril hi ha prevista una caminada al Collbaix per aixecar la senyera. L'acte està organitzat pel Centre Excursionista de la Comarca del Bages i hi col·labora l'ANC. Es formaran tres fronts que sortiran de Manresa, St.Joan de Vilatorrada i del nostre propi municipi.

Com veieu, en el programa que us adjuntem, hi cap la possibilitat de quedar-se a dinar al Celler del Catllar i qui vulgui podrà comprar els tiquets anticipadament.

ACR Fals - senyera collbaix 2012
ACR Fals - senyera collbaix 2012
ACR Fals - senyera collbaix 2012
ACR Fals - senyera collbaix 2012
ACR Fals - senyera collbaix 2012


Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar