Coral Actea

Diumenge 25 de març de 2012, a dos quarts de set del vespre

Dins de la programació de la primera temporada de l'Espai A
el cor femení Actea presenta l'espectacle

"Actea canta jazz"

Cor femeni Actea

ACTEA és un cor femení format per dinou cantants. Des de la seva presentació l'abril de 1992, amb el nom de Cor de Noies del CMMB, el grup ha actuat amb gran èxit a nombrosos auditoris de Catalunya (Gran Teatre del Liceu, Palau de la Música Catalana, Teatre Fortuny, Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès) tot participant en diversos festivals i cicles de concerts ("Festival de Música del Maresme", "Festes del Tura" d'Olot, "Festival de Música de Tremp", "Cicle de Concerts a les Comarques de Lleida", "Ribermúsica 96", "Cicle de Concerts del Patrimoni", etc.). També ha realitzat concerts a Madrid, Segòvia, País Basc, Aragó, Alemanya, Itàlia i França. ACTEA ha estat guardonat diverses vegades a la "Mostra de Cant Coral" de la Generalitat de Catalunya i al Festival Internacional de Música de Cantonigròs en dues ocasions. La crítica i el públic han elogiat l'estil madur, les altes condicions tècniques i la gran capacitat de comunicació del grup.

L'any 2009 les cantants d'ACTEA han reprès la seva activitat, amb la voluntat d'afrontar nous i diferents reptes musicals de la mà del seu director en Carles-Josep Comalada. Graduat en Direcció de Cors i d'Orquestra, Carles-Josep Comalada ha realitzat estudis musicals a Holanda, Bèlgica, Itàlia i els EE.UU. Com a director de diversos conjunts corals i orquestrals ha actuat a Catalunya, l'Estat Espanyol, França, Alemanya, Itàlia i Polònia.


Cor femeni Actea

Les components d'ACTEA són: Rosa Maria Abenza, Helena Álvarez, Maialen Araolaza, Blanca Bantulà, Patricia Bello, Maria Bonjoch, Sandra Cabezas, Marta Costa, Mireia Estrada, Mònica Fernández, Mildred Franquet, Violeta González, Sònia Lorenzo, Nekane Navarro, Míriam Peralta, Maria Porcar, Meritxell Puig, Eugènia Tort, Marina Vegué i Marta Zaragoza.

P R E U S
SOCIS: 8€
NO SOCIS: 10€

EspaiA compra entrades

Es prega la MÀXIMA PUNTUALITAT en l'entrada a la sala per respecte al grup actuant

Federacio Ateneus - Espai A

Què és l'Espai "A"

Esbart Ciutat Comtal
Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar