Futbol al Casal

Dimarts dia 3 de maig de 2011

Semifinals Champions League
entre el Barça i el Madrid

a les 20:45 al Camp Nou

En pantalla gegant.

Es servirà el sopar durant el partit i caldrà apuntar-se a
Marta tel. 93 836 80 03 (data límit 1 de maig)

Capacitat limitada a l'aforament del local.futbol

futbol       futbol
futbol
futbol


La UEFA Champions League es compon de tres fases de classificació, una ronda de play-off, una fase de grups i quatre rondes eliminatòries.

Classificació
En els partits de les tres fases de classificació i dels play-off, els clubs disputen dos partits davant d'un altre equip en sistema d'anada i tornada. El conjunt que marqui més gols es classifica per a la següent ronda amb els gols fora de casa i els penals usats per determinar el guanyador en cas d'empat.

Fase de grups
Els deu guanyadors de les rondes de play-off, cinc de la Ruta dels Campions i cinc de la Ruta dels No Campions, s'uniran als 22 equips per disputar la fase de grups composta per 32 conjunts. Els clubs es divideixen en vuit grups de quatre equips que juguen a casa i fora amb cadascun dels seus rivals entre setembre i desembre. Els dos primers de cada grup avancen a vuitens de final mentre que el tercer passa a disputar els setzens de final de la UEFA Europa League.

Eliminatòries
Des vuitens fins a semifinals, els clubs juguen dos partits davant el seu rival en sistema d'anada i tornada amb la mateixa normativa que a la fase de classificació i la ronda de play-off. En vuitens, els guanyadors del grup juguen davant els subcampions que no siguin ni de la seva mateixa federació ni que hagin coincidit en la fase de grups. A partir dels quarts de final el sorteig és pur.

Final
La final es decideix a partit únic i aquesta temporada es disputarà a l'estadi de Wembley, a Londres, el dissabte 28 de maig.

Per a més detalls, incloent criteris sobre els equips que acabin empatats a punts en un mateix grup, es poden consultar les regles oficials de la competició (en anglès a la web de la UEFA)

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar