Futbol al Casal

Dimecres dia 20 d'abril de 2011 (Dimecres Sant)

Final Copa del Rei
entre el Madrid i el Barça

a les 21:30 al estadi del Mestalla

En pantalla gegant.

Es servirà el sopar durant el partit i caldrà apuntar-se a
Marta tel. 93 836 80 03 (data límit 18 d'abril)

Capacitat limitada a l'aforament del local.futbol

futbol       futbol
futbol

Reial Madrid - FC Barcelona, sisena final de Copa del Rei

El dia 20 d'abril, Dimecres Sant, Reial Madrid i FC Barcelona disputaran una final de Copa del Rei, 21 anys més tard. El balanç d'aquests enfrontaments és lleugerament favorable al conjunt culer, que ha vençut en 3 de les 5 ocasions en què s'han enfrontat.

La primera final que tots dos clubs van jugar va ser l'any 1936, a Mestalla, i el Reial Madrid va vèncer per 2 a 1.

L'última es remunta a 1990, també en camp valencianista, i el Barça va guanyar, contra pronòstic, per 2 gols a 0. Aquest partit va resultar clau per al futur del FC Barcelona i comprendre el seu reeixit present. A la banqueta blaugrana es trobava per aquestes dates Johan Cruyff. Molt qüestionat en aquell moment, posteriorment es va saber que una derrota davant el brillant Reial Madrid de Toshack i la "Quinta del buitre" hauria suposat la seva destitució com a responsable tècnic de l'entitat.

Aquest Barcelona d'avui en dia li deu gairebé tot a la filosofia que Cruyff va imposar a Can Barça, i que Guardiola ha sabut mantenir i potenciar. Aquest partit de futbol va canviar la història, i la història sol repetir-se.

A la retina de molts aficionats queden les imatges de la final de 1983 a La Romareda. El FC Barcelona va vèncer per 2 a 1 amb un gol acrobàtic de cap de Marcos Alonso, fill d'una llegenda blanca, Marquitos. El plor d'alegria a la llotja del llavors president culer, Josep Lluís Núñez, va donar la volta al món.

ACR Fals - futbol
ACR Fals - futbol
ACR Fals - futbol
ACR Fals - futbol
ACR Fals - futbol
ACR Fals - futbol
ACR Fals - futbol
ACR Fals - futbol
ACR Fals - futbol
ACR Fals - futbol
ACR Fals - futbol
ACR Fals - futbol
ACR Fals - futbol
ACR Fals - futbol
ACR Fals - futbol


Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar