Futbol al Casal

Dissabte dia 16 d'abril de 2011, a les 10 del vespre

Partit de Lliga entre el Madrid i el Barça

En pantalla gegant.

Es servirà el sopar durant el partit i caldrà apuntar-se a
Marta tel. 93 836 80 03 (data límit 14 d'abril)

Capacitat limitada a l'aforament del local.futbol

futbol

El Madrid-Barça de Lliga es jugarà dissabte 16, a les 22.00, i per TV3

La Lliga de Futbol Professional ha fet públics els horaris de la 32a jornada de la Lliga BBVA. No hi ha hagut sorpreses i tal com s'esperava el partit entre el Reial Madrid i el Barcelona es disputarà el dissabte 16 d'abril a les 22.00, amb la qual cosa tots dos equips disposaran d'un dia més per preparar la final de la Copa del Rei, que disputaran quatre dies després a València. El clàssic, a més, serà ofert per TV3, i dirigit per l'àrbitre César Muñiz Fernández.


futbol

La Lliga està pràcticament sentenciada. L'empat del Barça al Bernabeu fa que els blaugranes mantinguin l'avantatge de 8 punts més el gol average qua només falten 6 jornades pel final. Guardiola ha fet més gran la seva llegenda. I sumant un nou partit sense perdre contra els blancs, permet a l'equip centrar-se en la final de Copa i les semifinals de Champions.

Queden sis jornades pel final de la Lliga i el Barça té un calendari relativament assequible per acabar d'assegurar-se el títol de manera matemàtica. De fet, en el millor dels casos, els blaugranes ja poden proclamar-se campions d'aquí a dues jornades. Per aconseguir-ho, el Madird hauria de perdre els dos partits que disputa -contra el València a Mestalla i a casa contra el Saragossa- i el Barça sumar almenys quatre punts -juga a casa contra l'Osasuna i al camp de la Reial Societat-. I en el cas que els dos equips anessin sumant els mateixos punts, l'equip de Guardiola no s'asseguraria matemàticament el títol fins a l'avantpenúltima jornada, que visita el Llevant.

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar