Preparació Pessebre Vivent del Bages 2010

V A R I S
REPARTIMENT PESSEBRE 2010-2011

A fi i efecte de poder confeccionar el programa del pessebre d'enguany, us agrairíem que comuniquéssiu les altes i les baixes, abans del dia 7 de novembre.

Ja sabeu que el pessebre és obert a tothom, d'aquesta manera podeu fer extensible als vostres amics, familiars i coneguts la possibilitat de participar-hi.

D'aquests canvis i noves incorporacions, preguem que ho comuniqueu a
Josep Codina - Tel. 689 074 978

CANVI I REVISIÓ DE ROBA

Els diumenges 7 i 14 de novembre, al casal a partir de les 18:30h de la tarda, es revisarà i canviarà la roba de Pessebre.

Cal que ho tingueu en compte totes aquelles persones que s'han donat d'alta o que canvien de quadre o bé que tinguin algun problema amb el vestuari.

Les persones que es donen de baixa o que tinguin roba de pessebre a casa i no la utilitzin, agrairíem que la retornéssiu els mateixos dies indicats, per tal de saber de quina roba disposem.

Cal tenir en compte que la gent que està més lluny del públic hauria de portar roba clara, i la gent que està més a prop pot portar roba més fosca.

Dies 6,8 i 12 de desembre de 2010
Com cada any per aquestes dates, hem de fer les reparacions d'actes vandàlics, neteja i decoració dels quadres, preparació dels camins i circuits del públic, etc. per tal que el dia 19 es puguin començar les actuacions, a ser possible sense complicacions.

La junta directiva de l'Associació Cultural i Recreativa de Fals, per tal de començar a preparar el pessebre d'enguany, té el plaer de convocar-vos per a participar en les tasques necessàries per a preparar tots els equipaments perquè, un any més, el Pessebre Vivent del Bages segueixi sent un espectacle de gran qualitat, digne de l'esforç i la dedicació que feu tots vosaltres any rere any.

Moltes gràcies a tots per la vostra valuosa col·laboració

Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar