K-MELOT en concert

Dissabte 15 de maig, passada la mitjanit

Festa Major 2010K-MELOT en concert

Clàssics del rock en estat pur


Grup format per 5 músics experts, a la guitarra i veus, en Benjamí, piano, teclats i veus, en Johnny, amb el baix i veus, en Rafa, la veu i guitarres, en Vicenç i a la bateria en Pep, tots amb ganes de demostrar que els grups de marxa no han d'estar renyits amb la qualitat musical.

Una posada en escena que et farà pensar que estàs davant de qualsevol dels grups de rock mundialment famosos.

K-MELOT on va repeteix, perquè serà? ...K-MELOT en concert   K-MELOT en concert

K-MELOT en concert   K-MELOT en concert   K-MELOT en concert   K-MELOT en concert   K-MELOT en concert  


ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot          ACR Fals - concert K-Melot         


Generalitat de Catalunya - Cultura           Ajuntament Fonollosa          Fonollosa terra de olors
Menu Pujar